Το Huawei P10 πιο κοντά στην τελική αναβάθμιση σε Android Oreo με EMUI 8.0.0

Η Huawei είχε διαβεβαιώσει το κοινό πως το P10 θα πάρει Android Oreo, αλλά δεν μας είχε πει το πότε. Φαίνεται όμως πως η στιγμή πλησιάζει και αν έχεις στη κατοχή σου κάποιο P10, δεν θα αργήσει αυτή η μέρα. Ένας YouTuber που ανήκει στο κλειστό πρόγραμμα δοκιμών λογισμικού, ανέβασε Hands-On video δοκιμάζοντας την επίσημη ROM Android Oreo με EMUI 8.0 στο Huawei P10.

Huawei p10 android oreo

Στο video φαίνεται η νέα εμφάνιση των ρυθμίσεων του EMUI 8 και το picture-in-picture θα είναι ενεργοποιημένο, όπως αναφέρει ο tester της Huawei. Η συγκεκριμένη ROM δεν μπορεί να εγκατασταθεί από οποιονδήποτε και μόνο όσοι ανήκουν στο closed beta πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα.

Το σημαντικό της είδησης είναι πως η αναβάθμιση βρίσκεται σε Beta στάδιο, που πρακτικά σημαίνει πως η τελική αναβάθμιση είναι αρκετά κοντά. Τέλος, μέσα στον μήνα έχει υποσχεθεί η Huawei πως Honor 6X και Honor 8 Pro θα πάρουν Android Oreo. Το Honor 6X, αν δε θυμάσαι, έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στη λίστα με τις καλύτερες προσφορές σε κινητά της Ελληνικής αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.