Το Huawei P10 πιο κοντά στην τελική αναβάθμιση σε Android Oreo με EMUI 8.0.0

Η Huawei είχε διαβεβαιώσει το κοινό πως το P10 θα πάρει Android Oreo, αλλά δεν μας είχε πει το πότε. Φαίνεται όμως πως η στιγμή πλησιάζει και αν έχεις στη κατοχή σου κάποιο P10, δεν θα αργήσει αυτή η μέρα. Ένας YouTuber που ανήκει στο κλειστό πρόγραμμα δοκιμών λογισμικού, ανέβασε Hands-On video δοκιμάζοντας την επίσημη ROM Android Oreo με EMUI 8.0 στο Huawei P10.

Huawei p10 android oreo

Στο video φαίνεται η νέα εμφάνιση των ρυθμίσεων του EMUI 8 και το picture-in-picture θα είναι ενεργοποιημένο, όπως αναφέρει ο tester της Huawei. Η συγκεκριμένη ROM δεν μπορεί να εγκατασταθεί από οποιονδήποτε και μόνο όσοι ανήκουν στο closed beta πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα.

Το σημαντικό της είδησης είναι πως η αναβάθμιση βρίσκεται σε Beta στάδιο, που πρακτικά σημαίνει πως η τελική αναβάθμιση είναι αρκετά κοντά. Τέλος, μέσα στον μήνα έχει υποσχεθεί η Huawei πως Honor 6X και Honor 8 Pro θα πάρουν Android Oreo. Το Honor 6X, αν δε θυμάσαι, έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στη λίστα με τις καλύτερες προσφορές σε κινητά της Ελληνικής αγοράς.

Asus ZenFone 8 Android