Huawei P10, οι πρώτες live φωτογραφίες διαρρέουν

Το καμάρι του portfolio της σειράς “P”, Ηuawei P9, ανακοινώθηκε στις αρχές Απριλίου του περασμένου χρόνου. Η εικόνα που σχηματίσαμε όταν το δοκιμάσαμε ήταν αρκετά θετική και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής, γρήγορα μας έπεισαν πως πρόκειται για ναυαρχίδα ιδιαίτερης προσοχής. Είναι όμως ώρα να δούμε σε ποιο μονοπάτι θα κινηθεί η εταιρία, όσον αφορά την οικογένεια «P». Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησαν να ακούγονται όλο και περισσότερες πληροφορίες για τον διάδοχο του Huawei P9. Ο λόγος, φυσικά, γίνεται για το Huawei P10 και ίσως για ένα μεγαλύτερο αδελφάκι, Huawei P10 Plus.


Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του!

17 Φεβρουαρίου 2017 – Μιχάλης Μανιάς

Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην ημερομηνία ανακοίνωσης του Huawei P10. Στις 26 Φεβρουάριου, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, εν όψει MWC 2017 στην Βαρκελώνη. Η ομάδα του TechValue θα βρίσκεται, φυσικά, εκεί για δεύτερη συνεχή χρονιά να καλύψει το γεγονός.    

Τα μέχρι τώρα leaks φαίνεται να έχουν πέσει μέσα όσον αφορά την σχεδίαση και τις διαστάσεις της συσκευής, καθώς για πρώτη φορά έχουμε Live φωτογραφίες του Huawei P10. Οι εικόνες προέρχονται από την αμερικάνικη εταιρία πιστοποίησης FCC (Federal Communications Commission) και είναι πλήρως αποκαλυπτικές.

<FCC Images> Huawei P10.

Οι φωτογραφίες του Huawei P10 (VTR-L29) επιβεβαιώνουν την dual-Camera Setup στην πλάτη, πάντα με την υπογραφή της Leica, μαζί με laser autofocus & dual LED (dual tone) Flash. Οι Κινέζοι αποφάσισαν να μετακινήσουν από την πλάτη τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενσωματώνοντάς τον στο κεντρικό κουμπί. Η οθόνη πρόκειται να διατηρηθεί στις 5,2” στο βασικό μοντέλο, όπως και του προκατόχου του, με τα bezels δεξιά και αριστερά της να είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Το σασί του Huawei P10 είναι μεταλλικό και γενικά – απ’ ό,τι φαίνεται – η εταιρία ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική γραμμή του Huawei P9, με τις αλλαγές να βρίσκονται κυρίως στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Στις Live φωτογραφίες βλέπουμε την Silver έκδοση, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα κυκλοφορήσει σε μπλε, χρυσό & πράσινο.

 Πηγη | Απο


Huawei P10 – Όσα γνωρίζουμε

15 Φεβρουαρίου 2017 Μιχάλης Μανιάς

Το Huawei P10 αποκτά τον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο και απασχολεί αρκετά με leaks, ειδικά όσο πλησιάζει ο καιρός μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του.

Με teaser video που ανέβασε η εταιρία, επιβεβαιώνεται η προγραμματισμένη ανακοίνωση του Huawei P10, λίγο πριν την έναρξη της MWC στην Βαρκελώνη, στις 26 Φεβρουάριου 2017. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς στο video, βλέπουμε και το νέο moto της εταιρίας για το Huawei P10, «Change the way the world sees you», και μας καλεί να αλλάξουμε τον τρόπο που μας βλέπει ο κόσμος. Στο βίντεο, υπάρχουν δυο μάτια. Μας παραπέμπουν – φαίνεται – στη διπλή κάμερα που βρίσκεται στην πλάτη, ίσως πάλι με την υπογραφή της Leica.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, κάνουν λόγο για δύο εκδόσεις, μια με μνήμη Ram 4Gb και μια με 6GB. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχουμε οθόνη 5,2” QHD, HiSilicon kirin 960, dual-camera-12Mp, Android Nugat 7.0, ενώ σύμφωνα με teaser που αναρτήθηκε στο Twitter θα κυκλοφορήσει σε μπλε, χρυσό και πράσινο. Να σημειώσω πως τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο – τουλάχιστον επίσημα -, οπότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Για οτιδήποτε νεότερο, θα γίνει ανανέωση στο παρόν άρθρο.  

Πηγη

Κάντε ένα σχόλιο!