Αναβάθμιση σε Android Oreo για Huawei Mate 10 Lite, μάθε τι νέο φέρνει!

Πρόσφατα είχε ξεκινήσει το δοκιμαστικό ( Beta ) πρόγραμμα για το Huawei Mate 10 Lite, το οποίο όμως πλέον φαίνεται να έφτασε στο τέλος του. Αυτό γιατί η τελική ενημέρωση είναι έτοιμη και ήδη κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει πως έχουν λάβει την σχετική ειδοποίηση.

Βρες εδώ το Huawei Mate 10 Lite σε αποκλειστική προσφορά 184€, αλλά και μάθε τα βασικά του τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους χρήστες η ενημέρωση έχει μέγεθος 2.5GB και αναβαθμίζει το Huawei Mate 10 Lite από Nougat σε Android Oreo 8.0 φέρνοντας πολλές νέες δυνατότητες. Σύμφωνα με το ιστορικό της εταιρείας, το πόσο καλή είναι η αναβάθμιση, θα κριθεί στην αυτονομία.

Huawei Mate 10 Lite ενημέρωση

Ήδη έχει ακυρώσει πολλές αναβαθμίσεις σε Android Oreo σαν δικαιολογία ότι οι συσκευές γίνονται ασταθές και δεν έχουν καλή αυτονομία, το οποίο οφείλεται στους “ξεπερασμένους” HiSilicon Kirin που η ίδια η Huawei παράγει. Αναμένουμε να δούμε αν θα γίνει το ίδιο με την ενημέρωση του Huawei Mate 10 Lite σε Oreo. Παρακάτω μερικές από τις νέες δυνατότητες που θα φέρει η αναβάθμιση:

  • Με παρατεταμένο πάτημα πάνω σε εικονίδια εμφανίζονται διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής.
  • Πιο γρήγορη εκκίνηση του λογισμικού και πιο ομαλή λειτουργία.
  • Βελτιωμένη ασφάλεια
  • Ανανεωμένος οδηγός συμβουλών
  • Νέα σχεδίαση για τις ρυθμίσεις του μενού
  • Προσθήκη εικονιδίου “καλάθι αχρήστων” στη εφαρμογή προβολής φωτογραφιών όπου κρατάει διαγραμμένες εικόνες για 30 μέρες.

Αν δεν σου έχει έρθει η ενημέρωση ακόμα, μην ξεχνάς να κοιτάς καθημερινά χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

image source

Asus ZenFone 8 Android