Huawei Mate 10 Lite Χαρακτηριστικά + Προσφορά μόνο 163€!

Με το Huawei Mate 10 Lite δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα όταν αρχικά ανακοινώθηκε γιατί πολύ απλά η αρχική του τιμή ( 349€ ) είναι δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Φυσικά ούτε τώρα αξίζει να το πάρεις από την Ελληνική αγορά, αλλά αν είσαι fan της Huawei σίγουρα αξίζει να το φέρεις από έξω με τον τρόπο που θα προτείνω παρακάτω, μόλις 184€, δηλαδή 100€ σχεδόν πιο φτηνά από ότι εδώ αυτή τη στιγμή.

Η προσφορά έχει λήξει, διάβασε τον αναλυτικό οδηγό για αγορές από Κίνα για να βρεις κάποια άλλη.

Huawei Mate 10 Lite ενημέρωση

Huawei Mate 10 Lite προσφορά

Οι αγορές από εξωτερικό έχουν γίνει πλέον παιχνιδάκι ακόμα και για αρχάριους χρήστες. Αν δεν έχεις κάνει ξανά αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα παρακάτω περιγράφω τη διαδικασία.

Η ονομασία του μην σε μπερδεύει, η Huawei ονόμασε το Mate 10 Lite, Nova 2i στην Κίνα ώστε οι χρήστες να μην παρατηρούν την μεγάλη διαφορά στην τιμή και να νομίζουν πως η τοπική τιμή είναι “φυσιολογική” και δεν έχουν άλλη επιλογή. Τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι σχεδόν ίδια όπως και η σχεδίαση.

  1. Μπαίνεις στο GB από αυτό το link και κάνεις login, αν δεν έχεις λογαριασμό δημιούργησε έναν, θα σου χρειαστεί!
  2. Επιλέγεις χρώμα και πατάς Bye Now.
  3. Αφού έχεις προσθέσει την διεύθυνσή σου, επιβεβαιώνεις πως στο shipping options είναι επιλεγμένη η μέθοδος αποστολής Belgium Registered.
  4. Τέλος, πατάς place your order και πληρώνεις με PayPal για την απόλυτη ασφάλειας της συναλλαγής και είσαι έτοιμος.

Huawei Mate 10 Lite προσφορά

Huawei Mate 10 Lite Χαρακτηριστικά

Καταρχάς είναι ένα κινητό που θα προτείνω μόνο στους fans της Huawei γιατί αντικειμενικά μιλώντας υπάρχουν πολλές πιο ανταγωνιστικές συσκευές εκεί έξω με πιο δυνατά χαρακτηριστικά. Το Mate 10 Lite της Huawei έχει μεγάλη οθόνη 5.9″ αναλογίας 18:9 που σημαίνει πως στο χέρι θα είναι σαν κινητό 5.5″ κλασικής αναλογίας 16:9.

Huawei Mate 10 lite προσφορά

Φοράει τον HiSilicon Kirin 659 σε συνδυασμό με 4GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρου ο οποίος είναι επεκτάσιμος. Κυκλοφόρησε με Android Nougat 7.0, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η αναβάθμισή του σε Android Oreo 8 το οποίο μόνο θετικό είναι για τα χαρακτηριστικά του.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3340mAh, αλλά ως γνωστών, τα Huawei δεν έχουν καλή αυτονομία. Στη πλάτη το Mate 10 Lite έχει 2 κάμερες, μια 16MP η οποία είναι η βασική και άλλη μια 2MP που βοηθάει στο βάθος πεδίου. Η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 13MP και σε γενικές γραμμές οι φωτογραφικές του δυνατότητες είναι ικανοποιητικές.

image source

Asus ZenFone 8 Android