Huawei Honor V9 – Ανακοινώθηκε η πολύ δυνατή ναυαρχίδα σε καλή τιμή

Αν αγαπάτε τα phablets και θέλετε κορυφαία πρόταση, αλλά σε καλή τιμή, τότε η Huawei είναι εδώ για εσάς. Μόλις ανακοίνωσε το Huawei Honor V9, τη νέα ναυαρχίδα του υπό-brand της. Το V9 γίνεται πλέον η κορυφαία πρόταση της Honor. Αν και θα θέλαμε να δούμε και κάτι σε μικρότερες διαστάσεις ως αντικαταστάτη του πολύ καλού Honor 8.

Huawei Honor V9 0

Huawei Honor V9 – Specs

Το Huawei Honor V9 θα το χαρακτήριζα σαν το Mate 9 της Honor. Διαθέτει LTPS LCD οθόνη 5,7″ με ανάλυση QHD. Έχει μεγαλύτερη δηλαδή ανάλυση του Mate 9 αλλά ελαφρώς μικρότερο μέγεθος. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συναντάμε τον εξαιρετικό HiSilicon Kirin 960 επεξεργαστή που συνοδεύεται από 6GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 64GB και μπορεί να φτάσει και τα 128GB. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD απλά θα θυσιάσετε την θέση δεύτερη SIM. Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα για dual SIM απλά η θύρα είναι hybrid.

Βρες εδώ όλα τα κινητά της Huawei.

Huawei Honor V9 1

Στην βασική κάμερα συναντάμε φυσικά διπλό αισθητήρα. Το Huawei Honor V9 διαθέτει δύο αισθητήρες 12MP με διάφραγμα f/2.2 οι οποίοι υποστηρίζονται από διπλό led flash και laser auto focus. Η ανάλυση του βίντεο είναι 4K. Ο selfie φακός καταγράφει φωτογραφίες στα 8MP με διάφραγμα f/2.0.

Το Huawei Honor V9 κρατιέται στη ζωή από μια μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh. Φυσικά το κινητό τρέχει Android 7.0 Nougat το οποίο έχει επάνω του το EMUI 5.0. Αν και πότε δεν ήμασταν φαν του συγκεκριμένου skin η έκδοση 5 είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν.

Huawei Honor V9 – Τιμή και κυκλοφορία

Το Huawei Honor V9 των 64GB χωρητικότητας θα κυκλοφορήσει στην πολύ καλή τιμή των CNY 2,999. Αυτό μεταφράζεται σε περίπου €415. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, χρυσό και μπλε. Η τιμή αυτή είναι φυσικά για την αγορά της Κίνας όπου η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ήδη αρχίσει.

Εμείς ελπίζουμε πως η Huawei θα έχει την συσκευή διαθέσιμη για να την δοκιμάσουμε στην MWC 2017 της Βαρκελώνης όπου θα δώσουμε το παρόν.


Huawei Honor V9, αποκαλύπτετε στις 21 Φεβρουαρίου!

10 Φεβ 2017 – Μιχάλης Μανιάς

Η Huawei μας κάνει tease μέσω αφίσας που κυκλοφόρησε, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προσθήκη ενός νέου Smartphone στην οικογένεια Honor. Πρόκειται για το Huawei Honor V9, διάδοχο του Honor V8, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο. Η νέα πρόταση της εταιρίας, πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει ελάχιστες διαφορές με το προηγούμενο μοντέλο, που εντοπίζονται κυρίως στο Chipset και την μπαταρία.

Huawei Honor V9, Specs [TEENA]

Το Huawei Honor V9, σύμφωνα με το παρακάτω teaser image, θα ανακοινωθεί επίσημα στις 21 Φεβρουαρίου, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το design ή για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο η συσκευή έχει περάσει πιστοποίηση από την κινέζικη TEENA, όπου και προκύπτουν οι πληροφορίες σχετικά με τα specs.

Huawei honor V9 teaser

Το νέο Huawei Honor V9 θα φοράει την ίδια ΙPS οθόνη 5,7” QHD(1440×2560) που υπάρχει στο “ακριβό” μοντέλο, Honor V9. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ  δύο εκδόσεων: με 4GB Ram και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GΒ & 6GB/128Gb αντίστοιχα. Επεξεργαστής octa-core στα 2,4GHz, που πιθανόν να είναι το “θηρίο” επιδόσεων Kirin 960. Στην πλάτη έχουμε dual-camera 12MP +2MP, εμπρόσθια κάμερα 8Mp και Fingerprint Sensor. Η αυτονομία της συσκευής έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με την μη αποσπώμενη μπαταρία να βρίσκεται στα 3900 mAh.

Το νέο μέλος της οικογένειας Huawei Honor V9 θα κυκλοφορήσει με Android Nougat out of the box, παρέα με το EMUI 5.0 της εταιρίας. Υπομονή όμως μέχρι τις 21 Φεβρουάριου, μέχρι να επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες

Πηγη

iPhone