Huawei Honor Pad 2, tablet με 3GB RAM και τιμή 149$

Τα tablet μέρα με τη μέρα χάνουν έδαφος στην διεθνή αγορά. Οι χρήστες προτιμούν να έχουν ένα σχετικά μεγάλο smartphone και να μην μπλέκονται με πολλές συσκευές. Οι ανακοινώσεις για νέα tablet είναι αισθητά μειωμένες και όλη σχεδόν τη δημοσιότητα “κλέβουν” τα smartphone. Η Huawei δε δίστασε και ανακοίνωσε το νέο της Tablet, το Huawei Honor Pad 2 με όχι αδιάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Honor Pad 2 tablet


Huawei Honor Pad 2 Tablet

Η οθόνη του έχει διάμετρο 8″ τεχνολογία IPS για καλές γωνίες θέασης με ζωντανά χώματα και ανάλυση 1920 x 1200, δηλαδή σχεδόν Full HD. Φοράει το όχι και τόσο νέο Qualcomm SnapDragon 616 που έχουμε δει σε πολλά smartphones. Το chipset του Huawei Honor Pad 2 αποτελείται από 8 πυρήνες Cortex-A53 και GPU Adreno 405. Σε συνδυασμό με 3GB RAM που δεν βλέπουμε καθόλου συχνά σε tablet σε αυτή τη κατηγορία τιμής.

Θα βγαίνει σε δυο εκδόσεις με την πιο οικονομική να έχει 16GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, κόστος 149$ και χωρίς υποδοχή για SIM. Το πιο ακριβό Huawei Honor Pad 2 θα έχει 32GB ROM, τιμή 222$ αλλά και υποδοχή για κάρτα SIM με υποστήριξη 4G δικτύων και δυνατότητα κλήσεων…

Η κύρια πίσω κάμερα του Honor Pad 2 έχει φακό 8MP με διάφραγμα F/2.0 και led flash. Η μπροστινή selfie είναι μόλις 2MP για βασική χρήση. Η κύρια κάμερα υποστηρίζει touch to focus και video έως 1080p ανάλυση στα 30fps.

Φοράει Android Marshmallow 6.0 με EMUI 4.1. Θα βγαίνει σε χρυσό και λευκό χρώμα όταν κυκλοφορήσει στη Κίνα στις 25 Οκτωβρίου. Οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 19 Οκτωβρίου για την αγορά της Κίνας και είναι πολύ πιθανό να το δούμε και σε re sellers.

Huawei Honor Pad 2 tablet

 

από

Asus ZenFone 8 Android