Huawei Honor Holly 2 Plus specs review με μπαταρία 4.000mAh

Το Huawei Honor Holly 2 Plus ανακοινώθηκε, με τις φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού να πέφτουν μέσα, όπως γίνεται συνήθως εξάλλου. Με μια γρήγορη μάτια θα έλεγα πως είναι κάτι σαν το Meizu M2 αλλά με μεγαλύτερη έμφαση στην αυτονομία του και λιγότερη στην απόδοση. Πότε θα έρθει από τα μέρη μας δεν γνωρίζουμε αλλά όταν έρθει θα μπει σίγουρα στη λίστα με τα top οικονομικά κινητά.


Huawei Honor Holly 2 Plus τεχνικά χαρακτηριστικά

Η του smartphone οθόνη όντως τελικά παραμένει 5″ IPS με ανάλυση HD και είναι το μόνο χαρακτηριστικό που έχει παραμείνει ίδιο με το πρώτο Holly. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά παρακάτω θα καταλάβετε πως πρόκειται για αξιόλογη πρόταση επώνυμου οικονομικού κινητού που αξίζει την προσοχή μας, γιατί εμείς στο TechValue ότι αξίζει το προωθούμε χωρίς προσωπικό κέρδος σε αντίθεση με άλλα site.

Κάτι που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως έχει δέκτη GPS GLONASS που σπάνια βλέπουμε σε τόσο οικονομικά κινητά και αυτόματα το κάνει ιδανικό για πλοήγηση!

Honor Holly 2 Plus chipset & απόδοση

Η 2GB RAM φαίνεται πως θα γίνει must για όλα τα mid-range που θα δούμε το 2016 και φυσικά είναι άκρως θετικό αφού σύντομα θα μπορούμε να βρούμε αξιόλογα επώνυμα smartphones όπως το Huawei Honor Holly 2 Plus κάτω από 100€. Παρόλο τη χαμηλή τιμή που θα δείτε πιο κάτω ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB επεκτάσιμος έως 128GB. Τρέχει Android Lollipop 5.1 με EMUI και δεν ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα αναβαθμιστεί σε Android Marshmallow 6.

Στο chipset μας τα χάλασαν λίγο οι Κινέζοι αφού το Huawei Honor Holly 2 Plus φοράει τον MediaTek MT6735p, το p στο τέλος του chip σημαίνει πως είναι μια πιο οικονομική έκδοση του 6735 soc και η διαφορά εντοπίζεται στο χρονισμό, που είναι 1.0GHz και για τους 4 πυρήνες. Μικρό το κακό, τα γραφικά αναλαμβάνει ο Mali-720 GPU.

Huawei Honor Holly 2 Plus αυτονομία – μπαταρία

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του, μας παραπέμπει αυτόματα στο Vibe P1m που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά και μεγάλη μπαταρία 4.000mAh που μπορεί να βγάλει μια γεμάτη μέρα με έντονη χρήση και 2 – 3 μέρες με φυσιολογική χρήση. Not bad!

Honor Holly 2 κάμερες & τιμή

Η βασική κάμερα του Holly 2 Plus είναι 13.0MP με led-flash και διάφραγμα F/2.0, τουλάχιστον στα νούμερα ακούγεται καλή, πονεμένη ιστορία η κάμερα στα οικονομικά mid-range αλλά θα δείξει! Η selfie κάμερα είναι 5.0MP και ακούγεται να είναι καλή, ελπίζουμε σύντομα να το πιάσουμε στα χέρια μας για να μάθουμε μια και καλή αν αξίζει σαν σύνολο το Huawei Honor Holly 2 Plus.

Για την ώρα θα είναι διαθέσιμο μόνο για την αγορά της Ινδίας, αλλά αναμένεται να δούμε και international έκδοση όπως έγινε και με το πρώτο Holly. Παρόλα αυτά φήμες λένε πως θα κοστίζει 115€ που δεν είναι καθόλου άσχημα για μια αρχική τιμή ενός κινητού με τα χαρακτηριστικά αυτά.

honor holly 2 Plus android smartphone

από


Huawei Honor Holly 2 Plus κοντά στην επίσημη ανακοίνωση

20 Ιανουαρίου 2016 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Το πρώτο Honor Holly  android smartphone το έχουμε δει, έχει έρθει ακόμα και στην Ελληνική αγορά σε όχι και τόσο λογική τιμή, στην Κίνα βέβαια με την βοήθεια των reseller ήταν καλή επιλογή για κάτω από 99€. Ο χρόνος όμως πέρασε και η ώρα που ο διάδοχος του το Huawei Honor Holly 2 Plus θα ανακοινωθεί πλησιάζει και έχουμε ήδη την πρώτη διαρροή. Αν το συγκρίνουμε με το περσινό μοντέλο, δηλαδή το Holly 1 οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Σύμφωνα λοιπόν με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια η οθόνη παραμένει 5″ IPS με ανάλυση 720p. Αυτή τη φορά όμως θα υπάρχει και δυνατότητα συνδεσιμότητας 4G  με dual-sim φυσικά. Θα τρέχει Android Lollipop με το EMUI της Huawei.

Chipset

Πιο ακριβώς chipset θα φοράει, ακόμα δεν γνωρίζουμε αλλά θα είναι αρχιτεκτονικής 64-bit, αρκετά θετικό αν συνεχίσει με τη περσινή τιμολόγηση κάτω από 120$. Η RAM πλέον έχει αναβαθμιστεί και έχει πάει στα 2GB με 16GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Μπαταρία

Εδώ η αλλαγή είναι τεράστια, η μπαταρία έχει διπλάσιο μέγεθος και χωρητικότητα 4.000mAh που σε συνδυασμό με τα mid-range χαρακτηριστικά του τα βγάλει χωρίς ζόρι 2 μέρες με έντονη χρήση. Το Honor Holly 2 αναμένω με ανυπομονησία για να μπει στη λίστα με πιο οικονομικά αξιόλογα κινητά.

Asus ZenFone 8 Android