Huawei Honor band 4 – Με έγχρωμη amoled οθόνη και τιμή 25€!

Ο ενας αντιγράφει τον άλλο, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Στη περίπτωση αυτή όμως η Huawei ζήλεψε την επιτυχία του Xiaomi Mi Band 3 και είπε να προσπαθήσει για άλλη μια φορά να μπει στο παιχνιδι των οικονομικών και αξιόλογων fitness tracker. Αυτό θα το κάνει με το Huawei Honor Band 4 το οποίο ξεχωρίζει για την amoled οθόνη που προσφέρει, αλλά και την χαμηλή τιμή των 25€.

huawei Honor band 4

Huawei Honor Band 4 βασικές δυνατότητες

  • Μετράει βήματα
  • Καταγραφή ύπνου και αθλητικών δραστηριοτήτων
  • Μέτρηση καρδιακών παλμών
  • Αδιάβροχο έως 50 μέτρα
  • Μπαταρία 100mAh με 14 μέρες αυτονομίαςHuawei honor band 4

Η οθόνη του Honor Band 4 έχει διαγώνιο 0.95″, είναι τεχνολογίας amoled και στις άκρες της έχει κυρτότητα 2.5D. Εκτός από τις βασικές δυνατότητες που είναι στη λίστα από πάνω, το Band 4 ανάλογα με τον ύπνο που κάνουμε καλό ή κακό, προτείνει προσωποποιημένες συμβουλές για να τον βελτιώσουμε. Ακόμα, η λειτουργία TruSeen 2.0 μπορεί να καταγράφει συνεχόμενα τους καρδιακούς κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων.

Huawei-honor-band-4-running

Huawei Honor Band 4 Running Edition

Η Running edition θα είναι μια δεύτερη έκδοση του Honor Band 4 η οποία δεν θα έχει έγχρωμη οθόνη, αλλά POLED. Έχει μπαταρία 77mAh και όπως υποστηρίζει η Huawei προσφέρει βελτιωμένα δεδομένα για αθλητικές δραστηριότητα όπως ρυθμό, διασκελισμό κ.α. Η συγκεκριμένη έκδοση θα βγαίνει σε μαύρο, μπλε, κίτρινο, πράσινο, ροζ και θα κοστίζει μόλις 13€.

Τέλος, θα βγαίνει σε μαύρο, μπλε, ροζ και στη Κίνα όπου αρχικά θα κυκλοφορήσει θα κοστίζει 25€ και η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Huawei honor band 4

Asus ZenFone 8 Android