Η ανακοίνωση του Huawei Honor 9X MAX πλησιάζει;

Η ανακοίνωση του Honor 9X είναι γεγονός και προγραμματίστηκε για τις 23 Ιουλίου. Μάλιστα έγινε ήδη γνωστό ότι θα φοράει το νέο chipset της Huawei HiSilicon Kirin 810 ο οποίος είναι κατασκευασμένος στα 7nm, το οποίο δεν σημαίνει και πολλά.

Όμως είναι το Honor 9X που πραγματικά μας ενδιαφέρει; Θα έλεγα πως όχι, αφού από τώρα γνωρίζουμε πως κατά 99% δεν θα είναι ανταγωνιστικό όπως εξάλλου συμβαίνει τα τελευταία 2 με 3 χρόνια με την Huawei.

Huawei Honor 9X Max

Honor 9X Max

Η Xiaomi μόλις πρόσφατα ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να ανακοινώσει ξανά Mi Max αφήνοντας “ακάλυπτο” ένα μεγάλο μέρος αγοράς. Δηλαδή τους χρήστες που αναζητούν ένα κινητό με πραγματικά μεγάλη μπαταρία, οθόνη και TechValue χαρακτήρα.

Παραδόξως πέρυσι η Huawei έκανε την διαφορά με τον Honor 8X Max. Ένα ανταγωνιστικό κινητό με τεράστια οθόνη, αλλά και chipset SnapDragon! Οπότε αυτό που περιμένουμε δεν είναι το Honor 9X, αλλά το 9X Max που μάλλον θα είναι το μοναδικό αξιόλογο TechValue κινητό με μεγάλη οθόνη και προσιτή τιμή για το 2019.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα για το Honor 9X Max, αλλά από την στιγμή που η Xiaomi εγκατέλειψε αυτή την κατηγορία χρηστών ελπίζουμε η Huawei να την καλύψει επιτυχώς με ένα δυνατό διάδοχο του Honor 8X Max.

Asus ZenFone 8 Android