Huawei Honor 6X με διπλή κάμερα σε ακόμα καλύτερο budget

Το trend της διπλής κάμερας είναι από αυτά που κυριαρχούν μεταξύ των κατασκευαστών το τελευταίο διάστημα. Η Huawei μάλιστα είναι αυτή που χρησιμοποιεί διπλή κάμερα σε πολλά μοντέλα της. Και πλέον θα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε ακόμα φθηνότερη κατηγορία με το νέο Huawei Honor 6X.

Honor 6X


Huawei Honor 6X Χαρακτηριστικά κάμερας

Μέχρι τώρα αυτό που είχαμε συνηθίσει από τα smartphone της Huawei με διπλή κάμερα είναι πως έχουν έναν μονόχρωμο και έναν RGB αισθητήρα. Στο Huawei Honor 6X δεν ισχύει το ίδιο. Ο βασικός αισθητήρας είναι έγχρωμος στα 12MP αλλά ο δεύτερος είναι στα 2MP και χρησιμοποιείται για πληροφορίες βάθους πεδίου.

Η νέα πίσω κάμερα προσφέρει και μεγάλο διάφραγμα που κυμαίνεται μεταξύ F/0.9 και F/16. Επίσης, το μέγεθος των πίξελ είναι 1,25μm και έτσι πιστεύουμε θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Τέλος, υπάρχει και PDAF που δίνει τη δυνατότητα στην κάμερα να εστιάζει σε μόλις 0,3″.

Huawei Honor 6X

Η κάμερα λοιπόν είναι πολύ ενδιαφέρουσα για την κατηγορία τιμής του Huawei Honor 6X. Και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του όμως είναι αξιοπρεπέστατα. Το SoC περιλαμβάνει τον οκταπύρηνο Kirin 655 CPU, με 4 πυρήνες στα 2,1GHz και 4 πυρήνες στο 1,7GHz. Επίσης έχουμε 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και μοντέλο 4GB/64GB.

Η οθόνη του Huawei Honor 6X θα έχει μέγεθος 5,5″ και ανάλυση 1920×1080. Η μπροστινή κάμερα, για την οποία δεν μιλήσαμε παραπάνω, θα είναι ανάλυσης 8MP. Η μπαταρία του Honor 6X είναι αρκετά καλή με μέγεθος 3340mAh. Δεν λείπει φυσικά και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων από το πίσω μέρος της συσκευής.

Δυστυχώς, παρότι το Honor 6X είναι νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 6.0.1 Marshmallow. Αρνητική εντύπωση μας έκανε επίσης ότι το Huawei Honor 6X διαθέτει θύρα φόρτισης microUSB και όχι Type-C. Η θύρα δεν είναι θέμα κόστους και θα θέλαμε όλες οι συσκευές να κυκλοφορούν με το νέο στάνταρ πρότυπο πλέον.

Huawei Honor 6X Τιμή

Αν ενδιαφέρεστε για το Huawei Honor 6X θα χαρείτε να μάθετε πως στην Ευρώπη θα κοστίζει €249. Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή αλλά πιθανότατα αφορά μόνο τις προ-παραγγελίες. Οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν από σήμερα, και μετά τη λήξη αυτών η τιμή θα διαμορφωθεί πιθανότατα στα €300. Τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσει η συσκευή είναι τρία, χρυσό, ασημένιο και γκρι. Στη χώρα μας πάντως δεν είναι ακόμα διαθέσιμο και το περιμένουμε αργότερα.

Honor 6X

Honor 6X

Honor 6X

Honor 6X

από

Sony