Huawei Honor 6A Χαρακτηριστικά + Τιμή | Αξίζει τα χρήματα που ζητάει;

Το Huawei Honor 6A ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2017 και δεν είναι τίποτα φρέσκο, όμως είναι οικονομικό και ήρθε επίσημα στην Ελλάδα. Δεν αποτελεί την πιο ανταγωνιστική οικονομική πρόταση που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή με 149€. Όμως, είναι σίγουρα ένα κινητό που άνετα μπορεί να είναι μέσα στις επιλογές σου αν έχεις περιορισμένο budget.

https://www.youtube.com/watch?v=pyZ8yFrM1ow


Huawei Honor 6A Χαρακτηριστικά

Έχω εκφέρει πολλές φορές την άποψη μου για τα κινητά της Huawei και όπως χαρακτηριστικά έχω πει, δεν θα έπαιρνα κινητό με chipset Kirin, δηλαδή με επεξεργαστή της ίδια της Huawei. Το Honor 6A όμως φοράει SnapDragon 430, ένα αρκετά αξιόλογο chipset που τοποθετείται σε οικονομικό κινητά.

Το Huawei Honor 6A έχει οθόνη με διαγώνιο 5.0″, ανάλυση HD και τεχνολογίας IPS. Το πιο οικονομικό μοντέλο, που είναι και το μοναδικό που με ενδιαφέρει για να σου προτείνω, έχει 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο.

Huawei Honor 6A Χαρακτηριστικά

Έχει μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 3.020mAh και είναι τύπου Li-Po, δηλαδή θα αντέξει πιο πολύ σε βάθος χρόνου. Είναι βέβαιο πως μια γεμάτη μέρα ακόμα και με λίγη έντονη χρήση θα την αντέξει χωρίς δεύτερη φόρτιση. Σχεδιαστικά δεν είναι από πλαστικό, αλλά από μέταλλο που είναι σίγουρα θετικό για την τιμή του. Fingerprint αισθητήρας δεν υπάρχει και προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου.

Huawei Honor 6A Χαρακτηριστικά

Έρχεται με Android Nougat 7.0 από το εργοστάσιο και δεν έχει γίνει γνωστό από την εταιρεία αν θα πάρει Android Oreo. Αν αποφασίσεις να συμβιώσεις με κινητό της Huawei, έχε στο νου σου πως θα πρέπει να συμβιβαστείς με το EMUI της εταιρείας.

Σαν σύνολο είναι ολοκληρωμένη λύση και μπορεί σχεδόν να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου χρήστη. Όπως αξιόπιστη πλοήγηση και καλές επιδόσεις σε πολλά παιχνίδια του Play Store. Έχει 13MP κάμερα στη πλάτη με LED Flash και η μπροστινή selfie είναι 5MP.

Huawei Honor 6A τιμή

Honor 6A Τιμή

Την πιο βασικό από την τιμή του; Αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά ζητάει 149€ και μπορείς να το βρεις σε πολλές γνωστές αλυσίδες. Το θέμα είναι αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει και μπορώ να πω, πως τα αξίζει, αλλά μόνο ένα δεν σε ενοχλεί το EMUI, στο οποίο είμαι αλλεργικός. Ακόμα κάτι που με ενόχλησε, είναι η ύπαρξη του brand Honor, και στις 2 όψεις του Huawei Honor 6A. Όταν η τιμή πέσει κάτω από 130, δεν το συζητάω, θα είναι πολύ καλή επιλογή.

Asus ZenFone 8 Android