Huawei: Ολοκληρώνεται ο διαχωρισμός με την Honor

Στα τελευταία στάδια της διακοπής “οποιασδήποτε” σχέσης με την Honor βρισκεται η Huawei. Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες η εταιρία είχε πουλήσει το αυτόνομο brand της σε επενδυτές. Αιτία της παραπάνω κίνησης, είναι φυσικά ο “πόλεμος” μεταξύ Huawei και ΗΠΑ, με την πρώτη να προσπαθεί να μην πάρει στον λαιμό της και την Honor.

Η τελευταία εξέλιξη βρίσκει τα προϊόντα της Honor να αφαιρούνται από το Vmall. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για το επίσημο κατάστημα της Huwaei στη Κίνα, το οποίο μέχρι πρότινος φιλοξενούσε smartphone και αξεσουάρ και των δύο εταιριών. Πλέον οι καταχωρήσεις της Honor έχουν σβηστεί, ενώ εμφανίζεται και σχετικό μήνυμα. Σε αυτό αναγράφεται πως τα προϊόντα της Honor έχουν αφαιρεθεί και πως η πώληση των Huawei προϊόντων συνεχίζεται κανονικά.

Μένει να δούμε αν η αλλαγή της προεδρίας των ΗΠΑ οδηγήσει σε χαλάρωση των μέτρων ενάντια στην Huawei. Τέλος, ο Donald Trump πρόσφατα τα έβαλε και με την Xiaomi χαρακτηρίζοντάς τη “Στρατιωτική κομμουνιστική εταιρεία” και επιβάλλοντας της κυρώσεις.

Asus ZenFone 8 Android