Ο CEO της Huawei πιάστηκε στα πράσα με Apple iPad…

Χαμός έγινε στα Κινέζικα social media με μία νέα φωτογραφία που δείχνει τον CEO της Huawei να βγάζει από την τσάντα ένα iPad της Apple. Όπως φαίνεται ο εξευτελισμός της Huawei δεν έχει τέλος. Μετά το Ban από την Αμερικανική κυβέρνηση και με τα νέα κινητά της Huawei να έρχονται χωρίς Play Store και Google Services στην Ελλάδα ανακοίνωσε ένα σωρό αντικαταστάτες του Android και απειλές.

Huawei CEO Apple ipad

Όμως έκαναν “κολοτούμπα” ακόμα και σε αυτό. Πριν λίγες μέρες βγήκαν και είπαν ότι δεν χρειάζεται τελικά να αντικαταστήσουν το Android, αλλά μόνο τα Google Play Services αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως η Huawei είναι μόνο λόγια και marketing κόλπα.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή νομίζουν ότι πρόκειται για απλά μία κόντρα μεταξύ Κίνας και Αμερικής. Ήδη έχουν δημοσιευτεί αναλυτικές αναφορές από εξειδικευμένους τεχνικούς της Γερμανικής κυβέρνησης και από το Ηνωμένο Βασίλειο με επιβεβαιωμένα κενά ασφαλείας και backdoors σε εξοπλισμούς της Huawei.

Τέλος, είναι γνωστό ότι ούτε τα παιδιά του χρησιμοποιούν κινητά και tablet της Huawei. Αλλά όταν ούτε ο δημιουργός της Huawei δεν χρησιμοποιεί τα προϊόντα του σημαίνει πολλά. Νομίζω δεν χρειάζεται να γραφτεί κάτι άλλο, τα συμπεράσματα δικά σας.

https://www.facebook.com/TechValue.gr/posts/1208238846043695
Asus ZenFone 8 Android