Απίστευτο: Κινέζικες εταιρίες γυρνάνε την πλάτη στην huawei

Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσεται η κατάσταση με τον αποκλεισμό της Κινέζικης huawei από τις ΗΠΑ. Τα πράγματα φαίνεται να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο αφού σύμφωνα με την σελίδα digitimes ακόμα και Κινέζικες εταιρίες γυρνάνε την πλάτη στη huawei.

Huawei

Πιο ειδικά, σύμφωνα με την πηγή όλες οι Κινέζικες εταιρίες παραγωγής chipset έχουν αποκλείσει την huawei. Η δικαιολογία της στάσης είναι ο φόβος κυρώσεων από την Αμερική, κάτι που δυσκολεύομαι να πιστέψω και κατά πάσα πιθανότητα η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν άρεσε σε καμία εταιρία η δίχως όρια χρηματοδότηση της huawei από την κυβέρνηση.

Εγκατάσταση Play Store Δωρεάν

Αν η πληροφορία αληθεύει τότε μιλάμε σχεδόν για το τέλος της huawei ως κατασκευαστεί κινητών τηλεφώνων. Ελπίζουμε να μην σταματήσει να υπάρχει καθώς ο ανταγωνισμός εν τέλη μας ωφελεί όλους σαν καταναλωτές σε κάθε επίπεδο.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

1 Comment

 1. Εδώ κύριε Μανώλη, δεν θα συμφωνήσω καθόλου μαζί σου.
  Η εταιρία βρωμάει εδώ και χρόνια ούτως η άλλως.
  Εκτός του ότι δηλαδή την έχω διαγράψει προσωπικά ύστερα από το πρώτο honor που είχα αγοράσει.
  Ψέματα πολλά και ποιος άλλος ξέρει τι άλλο θα έχουν κάνει.
  Επίσης βλέπω πάνω από τα σχόλια με κόκκινα γράμματα ότι θα διαγράφονται τα σχόλια που είναι ανορθόγραφα.
  Εάν δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν ξέρω και ίσως να έχεις δίκιο, θεωρώ ότι όλοι δικαιούνται να λεν η μάλλον να γράφουν τις σκέψεις τους, ακόμα και αυτοί που δεν ξέρουν να γράφουν που πολλές φορές είναι ανθρώπινοι και πιο έξυπνοι από τους κουτοπόνηρους χαρτογιακάδες γραβατάκηδες ‘μορφωμένους’που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το χρήμα με όποιο κόστος μάλιστα (!).
  Ευχαριστώ για την φιλοξενία.