Η Huawei απειλείται με αποκλεισμό από την αγορά της Αγγλίας

Η Huawei για άλλη μια φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται αιτία αναφοράς… Αυτή τη φορά είναι σε διαμάχη με μια εταιρεία που εδρεύει στην Αμερική και ασχολείται με data software και ονομάζεται Unwired Planet. Με την συγκεκριμένη εταιρεία η Huawei είναι στα δικαστήρια περίπου τρία χρόνια και, αν δεν πληρώσει, απειλείται με αποκλεισμό από την αγορά της Αγγλίας.

Η Huawei κατηγορείται πως έχει παραβιάσει 2.000 πατέντες της Ericsson από το 2013! Σύμφωνα με την πηγή, η Huawei πρότεινε ένα ποσό προς πληρωμή για τις παραβιάσεις, αλλά η δικαστική διορία είχε λήξει. Έτσι, τώρα υποχρεούται να πληρώσει 0.032 με 0.064 ποσοστό από τις παγκόσμιες πωλήσεις των κινητών της.

Το πόσο ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια λίρες μόνο για τις πωλήσεις του προηγούμενου έτους! Παρόλα αυτά, η Huawei φαίνεται να είναι πολύ large όταν πρόκειται για δικαστικές αποφάσεις. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως το ποσό που θα πληρώσει δεν πρόκειται να την επηρεάσει καθόλου. Γιατί, όταν μας στέλνει review unit για να τους διαφημίσουμε τσάμπα, μας πιέζει να έχουμε τελειώσει σε μια βδομάδα, επειδή θέλουν την συσκευή πίσω!

Huawei ban

πηγή

Asus ZenFone 8 Android