Η Huawei πιάστηκε να δειγματίζει φωτογραφίες από DSLR για selfies από κινητό!

Η Huawei δεν έχει το καλύτερο ιστορικό στον τομέα της διαφήμισης. Οι καμπάνιες για το P8 και P9 αποδείχθηκαν όχι και τόσο ειλικρινείς, με αυτή για το καινούριο Nova 3 να αποδεικνύεται μια από τα ίδια.

Το 30 δευτερολέπτων διαφημιστικό δείχνει ένα ζευγάρι να τραβάει selfies σε διαφορετικές καταστάσεις και ώρες της μέρας, όπου με τη βοήθεια του Nova 3 και του beauty AI, τα αποτελέσματα είναι… επαγγελματικά!

Όλα πήγαιναν καλά για την Huawei, μέχρι τη στιγμή που η ηθοποιός της διαφήμισης, Sarah Elshamy, πόσταρε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τότε αποκαλύφθηκε πως η όμορφη selfie που είδαμε στο διαφημιστικό, τραβήχτηκε από μια μεγάλη DSLR και όχι από το Nova 3. Η φωτογραφία που στη συνέχεια κατέβηκε, αλλά την βλέπουμε από κάτω, δείχνει τον ηθοποιό που υποτίθεται βγάζει την selfie,  να μην κρατά απολύτως τίποτα!

Τώρα, η Huawei αναφέρει πως ποτέ δεν είπε ότι η διαφήμιση γυρίστηκε αποκλειστικά με το Nova 3 και ότι είναι ευρέως γνωστό πως ο χώρος της διαφήμισης είναι λίγο παραπλανητικός, θέλοντας να υποβιβάσει το συμβάν. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά, όπως πρόσφατα είδαμε και με το Samsung Galaxy A8, και υποθέτουμε πως έχει συμβεί και άλλες φορές που απλά δεν έχουν βγει προς τα έξω, αλλά μια τέτοια σκοπίμως παραπλανητική προωθητική ενέργεια αποτελεί δυσφήμιση για τα προϊόντα της κάθε εταιρείας, καθώς τα υποτιμά από μόνη της με αυτόν τον τρόπο.

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

1 Comment

 1. Κουφάλα νεκροθάφτη, δεν θα σου δώσω την χαρά, έχω κάνει χαρτιά για καύση!
  Χαχαχαχαχαχαχα

  Έτσι πες τε τα με την παλαιοεταιρία

  Κώστας, μετανιωμένος αλλά απο τότε αφυπνισμένος για το τι τελικά είναι η αυτοονομαζόμενη χιουαβάι .
  Μία από τα ίδια με την παλαιομηλοκινιτή , μόνο τα ναζιστικά σήματα τους λείπουν.
  Κοροϊδία, ψέμα, ληστεία, χειραγώγηση …
  Δεν αξίζει, πολύ ασχολήθηκα