Huami Amazfit, το smartwatch της Xiaomi έφτασε

Η Xiaomi “συνεργάστηκε” με την Huami για ένα νέο gadget ονόματι Huami Amazfit smartwatch. Η Huami είναι κάτι σαν υπό brand της Xiaomi και απλώς την βοηθάει οικονομικά, για όσους δεν γνωρίζουν. Ας δούμε όμως το νέο και πολλά υποσχόμενο έξυπνο ρολόι από τη Κίνα.

Huami Amazfit xiaomi


Huami Amazfit by Xiaomi

Η οθόνη του είναι κυκλική, έχει διάμετρο 1.34″ και μπορεί να απεικονίσει έως 300px. Η αυτονομία του Huami Amazfit ξεχωρίζει, έχει μπαταρία 2800mAh και σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να αντέξει έως και 35 ώρες, με όλες τις δυνατότητές του ενεργοποιημένες (GPS κτλ). Αν όμως υποθέσουμε πως χρησιμοποιείται μια ώρα την ημέρα για καταγραφή δραστηριοτήτων, τότε μπορεί να βγάλει έως και 5 μέρες.

Huami Amazfit xiaomi

Έχει 2 πυρήνες χρονισμένους στο 1.2GHz με 4GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά, έχει Bluetooth 4 LE, Wi-Fi και GPS. Θετική η παρουσία του αισθητήρα καταγραφής καρδιακών παλμών για τους πιο προχωρημένους. Ακόμα, έχει προστασία IP67 από νερό, σκόνη και έχει scratch resistant με κεραμική κατασκευή περιμετρικά. Το Huami Amazfin smartwatch συνεργάζεται με την Xiaomi MiFit εφαρμογή για Android και iOS.

Η αρχική τιμή του Huami Amazfin έχει καθοριστεί στα 120$ για την αγορά της Κίνας και θα είναι διαθέσιμο από 31 Αυγούστου 2016.

xiaomi smartwatch

Huami Amazfit

από

Asus ZenFone 8 Android