Παρουσιάστηκε το HTC U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Το U23 Pro είναι η τελευταία και πιο δυνατή πρόταση smartphone από την HTC σε μία προσπάθεια να επιστρέψει πιο δυναμικά. Η προσπάθεια της HTC φαίνεται τίμια και με λογική τιμή σχετικά, αλλά δυστυχώς όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να ξεχωρίσει ιδιαίτερα από τον ανταγωνισμό. Η HTC δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν το πρόγραμμα αναβαθμίσεων, που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα την βγάλει με μόλις μία αναβάθμιση. Σίγουρα όμως αξίζει να το γνωρίσουμε μέχρι να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό.

HTC U23 Pro

HTC U23 Pro

Διαθέτει οθόνη 6,7″ FullHD+ OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και προστασία Gorilla Glass Victus, καθώς και κάμερα selfie 32MP στην οθόνη με την κλασική οπή. Η συσκευή διαθέτει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί ενεργοποίησης και μια ορθογώνια νησίδα κάμερας που φιλοξενεί μια κύρια κάμερα 108MP με OIS, 8MP ultrawide, 5MP macro και 2MP depth camera.

Κάτω από το καπό, το HTC U23 Pro τροφοδοτείται από τον Snapdragon 7 Gen 1, σε συνδυασμό με 8GB/12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Υπάρχει επίσης υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου και η συσκευή τρέχει με Android 13. Επιπλέον, έρχεται με την εφαρμογή VIVERSE προεγκατεστημένη και είναι συμβατό με το headset VIVE XR Elite.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, το HTC U23 Pro είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό με πιστοποίηση IP67 και είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4.600 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 30W και ασύρματη φόρτιση 15W, καθώς και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν υποστήριξη 5G, Wi-Fi 6, NFC, USB-C και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Η συσκευή διατίθεται σε δύο χρώματα και διαμορφώσεις μνήμης – 8GB/256GB και 12GB/256GB – με τιμές 510€ και 540€ αντίστοιχα.

Το επίσημο link της συσκευής.

Asus ZenFone 8 Android