HTC HD2: Παίρνει “αναβάθμιση” σε Android Marshmallow

Ποιον να το περίμενε, το αθάνατο smartphone HTC HD2 απέκτησε ROM βασισμένη στην έκδοση Android Marshmallow! Και μπορεί η ROM να μην είναι σε καμία περίπτωση κάτι που κάποιος θα χρησιμοποιούσε καθημερινά στο smartphone του, αλλά μόνο και μόνο που ακόμα μπορεί το HD2 να λαμβάνει διαφορετικές εκδόσεις λογισμικού, αποτελεί άθλο.

HTC HD2 – Πειραματική Marshmallow

HTC HD2 Android 6.0 Marshmallow ROM

Η έκδοση που έγινε port για το HTC HD2 βασίζεται στην CyanogenMod 13 και τα περισσότερα χαρακτηριστικά του κινητού δεν δουλεύουν. Απλά η προσπάθεια αποτελεί κάτι σαν απόδειξη του είναι δυνατόν να γίνει με ένα τηλέφωνο τόσο ανοικτό σε πειράγματα όσο το HD2, αλλιώς γνωστό και ως Leo.

Τα μόνο που ουσιαστικά δουλεύουν στη ROM αυτή είναι η οθόνη, το Wi-Fi και ο ήχος. Παρόλα αυτά και μόνο που boot-άρει η συσκευή είναι κατόρθωμα. Αν λοιπόν τυχαίνει να έχετε ακόμα στην κατοχή σας ένα HTC HD2 και συνεχίζεται να ασχολείστε με τροποποιήσεις για αυτό, δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε στο XDA όπου θα βρείτε και το port της Marshmallow.

Μέχρι σήμερα το HTC HD2 έχει λάβει όλες τις εκδόσεις του Android που έχουν κυκλοφορήσει, ενώ όπως μπορεί να θυμάστε αρχικά είχε κυκλοφορήσει με Windows Mobile, ενώ έχουν περαστεί σε αυτό ακόμα και κάποιες εκδόσεις Windows Phone.

Αν θέλετε να δείτε την νέα ROM σε δράση τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Εμείς το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι μέχρι πότε θα συνεχίζει να παίρνει νέες εκδόσεις ο θρύλος της κινητής τηλεφωνίας HTC HD2.

πηγή | από

Sony