HTC Halfbeak – Εμφανίστηκε το πρώτο smartwatch της εταιρίας

Πάρα πολλοί από τους μεγάλους κατασκευαστές Android έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί και στην πλατφόρμα Android Wear δημιουργώντας έξυπνα ρολόγια για τους καταναλωτές. Ένας  κατασκευαστής που μέχρι τώρα έχει μείνει εκτός του παιχνιδιού είναι η HTC. Αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα, με το HTC Halfbeak να γίνεται το πρώτο smartwatch της εταιρίας.

htc halfbeak leak 1


HTC Halfbeak

Το HTC Halfbeak, που σχεδόν σίγουρα αποτελεί κωδική ονομασία, διέρρευσε μέσω του κοινωνικού δικτύου Weibo και μάθαμε έτσι το design, αλλά και κάποια χαρακτηριστικά του νέου smartwatch.

Αρχικά, βλέπουμε πως το HTC Halfbeak είναι ένα smartwatch με στρογγυλή οθόνη, κάτι που σίγουρα μας αρέσει περισσότερο από τις προτάσεις με τετράγωνη οθόνη. Τα bezels φαίνονται αρκετά μικρά, κάτι που επίσης μας ικανοποιεί. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, μάθαμε πως η οθόνη θα έχει ανάλυση 360×360 pixels. Στα δεξιά της οθόνης θα υπάρχουν δύο κουμπιά για την πλοήγηση στην συσκευή. Επίσης, στο κάτω μέρος του ρολογιού βρίσκουμε τον αισθητήρα καρδιακών παλμών, τα πινάκια για τον φορτιστή, αλλά και το λογότυπο της εταιρίας αθλητικών ειδών Under Armour.

Το τελευταίο μοιάζει περίεργο αρχικά, αλλά φαίνεται λογικό αν σκεφτούμε πως η HTC και η Under Armour έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για την δημιουργία αξεσουάρ fitness. Αυτή η συνεργασία, λοιπόν, φαίνεται πως θα συνεχιστεί και για την δημιουργία του HTC Halfbeak.

Το μόνο που μας ανησυχεί λίγο είναι πως από το leak φαίνεται το λουράκι από καουτσούκ να μην είναι και ιδιαίτερα καλής ποιότητας, καθώς έχει ήδη κοπεί. Ελπίζουμε η τελική έκδοση της συσκευής όταν κυκλοφορήσει να διαθέτει καλύτερη ποιότητα. Ευπρόσδεκτο θα ήταν να υπήρχε και η δυνατότητα αλλαγής του λουριού με οτιδήποτε επιλέξει ο καταναλωτής, χωρίς να υπάρχει κάποιος περιορισμός λόγω του design.

Προς το παρόν αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το HTC Halfbeak. Οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για να μάθουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για το πρώτο Android smartwatch της HTC.

htc halfbeak leak 4

htc halfbeak leak 3

 

htc halfbeak leak 6

htc halfbeak leak 5

 

πηγή | από

Sony