HTC Desire 10 Lifestyle, όμορφο αλλά δεν πείθει με τα χαρακτηριστικά του

Το δεύτερο από τα νέα μοντέλα Desire 10 της HTC, είναι το HTC Desire 10 Lifestyle. Στοχεύει και αυτό την midrange κατηγορία αλλά όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, τα χαρακτηριστικά του είναι το λιγότερο χαμηλών επιδόσεων. Το μόνο στο οποίο ξεχωρίζει είναι ο όμορφος σχεδιασμός του.

htc desire 10 lifestyle 1


HTC Desire 10 Lifestyle – Χαρακτηριστικά

Λογικό είναι όταν μιλάμε για το φθηνότερο μοντέλο μεταξύ των νέων Desire 10, να έχουμε μία υποβάθμιση στα specs. Πραγματικά όμως δεν ξέρω τι σκεφτόταν η HTC επιλέγοντας να εξοπλίσει το HTC Desire 10 Lifestyle με επεξεργαστή τον Snapdragon 400! Μιλάμε για ένα SoC που εδώ και περίπου δύο χρόνια βρίσκουμε κυρίως σε smartwatches και είναι στην αγορά σχεδόν 3 χρόνια! Αυτό και μόνο δεν μας δίνει μεγάλη σιγουριά για την υποστήριξη του smartphone μακροχρόνια ενώ δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε και στον τομέα των επιδόσεων, μιας και μετά από τρία χρόνια οι απαιτήσεις για υπολογιστική ισχύ έχουν αλλάξει στα smartphone μας.

Αν δεν έχετε σταματήσει να διαβάζετε το άρθρο μέχρι τώρα τότε ας σας ενημερώσουμε και για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του HTC Desire 10 Lifestyle. Θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο εκδόσεων. Η πρώτη θα διαθέτει 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η δεύτερη θα έρχεται με 2GB RAM και 16GB αποθήκευσης. Και στις δύο περιπτώσεις θα μπορείτε να επεκτείνετε τον εσωτερικό χώρο μέσω καρτών microSD.

Η οθόνη παραμένει στις 5,5″ (όπως και στο Desire 10 Pro) με την ανάλυση να πέφτει σε 720p. Σε αντίθεση με την επιλογή SoC, αυτή η απόφαση μοιάζει πολύ λογική για να πέσει το κόστος. Υποβάθμιση σε σχέση με το Pro μοντέλο γνώρισε και η κάμερα. Η βασική κάμερα είναι ανάλυσης 13MP f/2.2, ενώ μπροστά θα έχουμε αισθητήρα f/2.8 στα 5MP.

Η μπαταρία του HTC Desire 10 Lifestyle θα είναι 2700mAh. Δεδομένου των χαρακτηριστικών ελπίζουμε να χαρίζει στη συσκευή ικανοποιητική αυτονομία. Επιπλέον, και εδώ η θύρα φόρτισης είναι microUSB ενώ δεν υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που συναντάμε στο Pro.

htc desire 10 lifestyle 2

Τιμή και κυκλοφορία

Η κυκλοφορία του HTC Desire 10 Lifestyle θα αρχίσει σύντομα, στο τέλος Σεπτεμβρίου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μάθω την αρχική τιμή πώλησης, καθώς υποψιάζομαι ότι θα προκαλέσει αρκετό γέλιο. Αν για κάποιο λόγο σκέφτεστε την αγορά του συγκεκριμένου smartphone τότε θα μπορείτε να το αποκτήσετε σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, Polar White, Stone Black, Valentine Lux, και Royal Blue.

Αν θέλετε να διαβάσετε για το πολύ πιο ενδιαφέρον HTC Desire 10 Pro τότε κάντε κλικ εδώ.

πηγή 1 | πηγή 2

Sony