Η HTC ετοιμάζεται να επιστρέψει με οικονομική συσκευή

Στα σκαριά είναι η επιστροφή της HTC στην παγκόσμια αγορά των smartphone με μία νέα συσκευή. Όπως όλα δείχνουν, το HTC Desire 20 Pro είναι η συσκευή που αναλαμβάνει να επαναφέρει στον χάρτη των Android συσκευών την κορεατική εταιρία.

HTC οικονομικό κινητό

Η ιστορία του Desire 20 Pro ξεκίνησε τον προηγούμενο Απρίλιο, με την εμφάνιση των πρώτων render της συσκευής. Μετά από αρκετές εβδομάδες σιγής, η συσκευή εμφανίστηκε στο Geekbench στις 2 Ιουνίου, ενώ τώρα εμφανίζεται και στο Google Play Console. Από αυτό λάβαμε και τα πρώτα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά της.

Το Desire 20 Pro είναι μία οικονομική συσκευή, εξοπλισμένη με Snapdragon 665 και Adreno 610. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η συσκευή θα έχει 6GB μνήμης RAM και θα τρέχει Android 10. Η οθόνη της θα έχει ανάλυση 1080×2340 και σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας για το PPI της, το μέγεθός της υπολογίζεται να φτάνει έως 6.5″ ίντσες. Λόγω του χαμηλής τιμής, μάλλον αυτή θα είναι τεχνολογίας IPS.

Διαρροές κάνουν λόγω για τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, στο οποίο βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παράλληλα, σύμφωνα με τα renders, η selfie κάμερα του Desire 20 Pro θα βρίσκεται μέσα σε punch-hole. Για την ώρα αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που έχουμε για την συσκευή, η επίσημη αποκάλυψη της οποίας ίσως να είναι κοντά.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα χαρούν στο άκουσμα αυτής της είδησης, αφού η HTC κάποτε ήταν αρκετά δημοφιλής, ακόμη και στην χώρα μας. Πρόκειται για μία ιστορική εταιρία που ανάμεσα σε άλλα, κυκλοφόρησε την πρώτη Android συσκευή με το Dream το 2008, παρουσίασε το Google Nexus One το 2010, έφτιαξε τις πρώτες Pixel συσκευές, καθιέρωσε την ποιοτικά υλικά κατασκευής με το Μ7 το 2013 και άγγιξε την τελειότητα, ένα χρόνο αργότερα με το M8. Από τότε η εταιρία είχε περίεργη και πτωτική πορεία, ασχολήθηκε με άλλες συσκευές όπως το Vive,όμως από ότι φαίνεται, ετοιμάζει την επιστροφή της.

OnePlus Nord Android