Η Honor επιβεβαιώνει πως θα δούμε ναυαρχίδα με τον νέο SD 888 Plus και Google Services!

Ελάχιστες ώρες πέρασαν από την επίσημη αποκάλυψη του νέου Snapdragon 888 Plus της Qualcomm. Αρκετοί κατασκευαστές έσπευσαν να ανακοινώσουν νέες συσκευές που θα φέρουν το βελτιωμένο SoC της Qualcomm. Ανάμεσά τους και η κινεζική Honor, λίγους μήνες μετά την υποτιθέμενη “αυτονόμησή” της από την Huawei.

honor snapdragon 888 plus

Ο Fang Fei, σημαντικό στέλεχος της εταιρίας, αποκάλυψε πως η νέα σειρά smartphone Magic3 θα είναι εξοπλισμένη με το νέο SoC. Η κίνηση αυτή είναι σημαντική για αρκετούς λόγους και θα λέγαμε σημαδιακή για το μέλλον της Honor, αν δηλαδή καταφέρει να σταθεί στα πόδια της ώστε να υποστηρίξει τις συσκευές της όπως ο ανταγωνισμός.

Η κινεζική εταιρία ρίχνει γέφυρες ξανά με τις αμερικανικές εταιρίες. Πλέον μπορεί να προμηθεύεται τα κορυφαία chipset της Qualcomm και εκμεταλλεύεται αυτή τη νέα πραγματικότητα για να κυκλοφορήσει μία ισχυρή συσκευή. Η εν λόγω κίνηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πως η Honor θα είναι σε θέση να υποστηρίζει Google Mobile Services στις συσκευές της.

Έτσι καταλήγουμε στο ότι το Magic3 είναι μία σημαντική συσκευή για το μέλλον της Honor. Η εταιρία επιστρέφει στην αγορά των high end smartphone με GMS, αλλά και ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Qualcomm.

Asus ZenFone 8 Android