Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Huawei Honor Play σε Android Pie 9

Η αναβάθμιση σε Android Pie 9 για το Honor Play είναι γεγονός. Πλέον όμως πρόκειται για την τελική και σταθερή (stable) έκδοση αφού για όσους θυμούνται η beta είχε ξεκινήσει από τον Οκτώβριο. Πρόκειται σίγουρα για μία ενημέρωση λογισμικού που τελικά άργησε να δοθεί στους χρήστες, αλλά το σημαντικό είναι πως η αναμονή τελείωσε.

Honor Play Android Pie

Η ενημέρωση σε Android Pie έχει μέγεθος 3,96GB και αφορά το Honor Play με “κωδική ονομασία” COR-L29. Μετά την αναβάθμιση λογισμικού το EMUI αλλάζει στην έκδοση 9.0.0 και προσφέρει αρκετές νέες δυνατότητες. Το Digital Wellbeing του Android 9 είναι μία από αυτές που η Huawei όμως βάφτισε Digital balance και μετράει τον χρόνο που περνάμε σε εφαρμογές και μπορούμε να βάλουμε χρονικά όρια χρήσης.

Honor Play Android Pie 9

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που φέρνει η αναβάθμιση είναι το GPU Turbo όπου βελτιστοποιεί την απόδοση του Chip γραφικών σε γνωστά multiplayer παιχνίδια. Κάποιοι χρήστες έχουν αναφέρει πως το νέο UI της Huawei στο Honor Play δεν συνεργάζεται σωστά με άλλους launchers όπως ο nova με αποτέλεσμα οι χρήστες να είναι “εγκλωβισμένοι” με τον προκαθορισμένο του EMUI.

Ευχαριστώ τον Aygerino Tsigo για το print screen!

Asus ZenFone 8 Android