Honor MagicWatch 2: Ένα Huawei Watch GT 2 με άλλο όνομα

Το υπό-brand της Huawei, η Honor, ανακοίνωσε πολλά νέα προϊόντα πρόσφατα. Μεταξύ αυτών και το Honor MagicWatch 2 το οποίο είναι πανομοιότυπα με το Huawei Watch GT 2, αν και, ως συνήθως, η Honor προσπαθεί να απευθυνθεί σε πιο νεανικό κοινό.

Για να το πετύχει αυτό, το Honor MagicWatch 2 εστιάζει κυρίως στα χαρακτηριστικά υγεία και ευεξίας. Πέρα από την καταγραφή δεδομένων όπως απόσταση, θερμίδες και βήματα, το ρολόι έρχεται με 15 προγράμματα άσκησης προεγκατεστημένα. Η αδιαβροχοποίησή μέχρι και 5ATM του επιτρέπει μάλιστα να καταγράφει μέχρι και τις επιδόσεις σου στην πισίνα, υπολογίζοντας το πόσο αποδοτικά κολυμπάς. Τα fitness χαρακτηριστικά συμπληρώνουν το ενσωματωμένο GPS/GLONASS και η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού μέσα στην ημέρα.

Honor MagicWatch 2 - 02

Το νέο smartwatch της Honor ξεχωρίζει και για το design του. Η συσκευή προσφέρεται σε δύο μεγέθη τα οποία διαφέρουν σχεδιαστικά. Το μικρότερο έχει διάμετρο 42 χιλιοστά και γύρω από την οθόνη υπάρχει ένα πολύ μινιμαλιστικό bezel. Το μεγαλύτερο μοντέλο ανεβάζει τη διάμετρο στα 46 χιλιοστά με τη στεφάνη να έχει εδώ το σχέδιο ενός χρονογράφου. Το Honor MagicWatch 2 των 46mm μοιάζει να είναι περισσότερο στοχευμένο προς το ανδρικό κοινό, λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους και της σχεδίασης. Η μικρότερη έκδοση φαίνεται να απευθύνεται και στα δύο φύλα. Και τα δύο μεγέθη πάντως διαθέτουν δύο πλήκτρα στο πλάι, για έλεγχο της συσκευής.

Honor MagicWatch 2: Τεχνικά χαρακτηριστικά

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών το Honor MagicWatch 2 έρχεται με το Kirin A1 SoC. Το chipset αυτό είναι το πρώτο της Huawei για χρήση αποκλειστικά σε wearable και ενσωματώνει dual mode Bluetooth για καλύτερη συνδεσιμότητα. Το MagicWatch 2 υποστηρίζει Bluetooth 5.1 και Bluetooth 5.1 LE (low energy) ταυτόχρονα με την εμβέλεια του νέου συστήματος να φτάνει μέχρι και τα 150 μέτρα! Το νέο Honor smartwatch έρχεται με 4GB αποθηκευτικού χώρου, τα 2 από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση τραγουδιών στο ρολόι.

Honor MagicWatch 2 - 01

Η έκδοση των 46mm διαθέτει οθόνη διαμέτρου 1,39 ιντσών με ανάλυση 454×454 η οποία είναι AMOLED. Η ίδια τεχνολογία πάνελ βρίσκεται και στο μοντέλο των 42mm, μόνο που εδώ η ανάλυση είναι 390×390 και η διάμετρος 1,2 ίντσες. Αυτή η διαφορά στο μέγεθος έχει φυσικά επίπτωση στη μπαταρία. Το μεγάλο μοντέλο μπορεί να αντέξει μέχρι και 2 εβδομάδες χωρίς φόρτιση, ενώ, το μικρό μόνο μία.

Το Honor MagicWatch 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου και η τιμή του θα ξεκινάει περίπου από τα 180€ για το μικρότερο μοντέλο.

Sony