Επίσημο: Το Honor 50 θα είναι η πρώτη συσκευή της Honor με Google Services

Ένας από τους λόγους που η Honor ανεξαρτητοποιήθηκε από την Huawei ήταν η πρόσβαση στα Google Mobile Services. Η εταιρία επέλεξε να γίνει αυτόνομη και να παρακάμψει με αυτόν τον τρόπο το ban που έχει επιβληθεί στην Huawei από την Κυβέρνηση των ΗΠΑ, απαγορεύοντας τη συνεργασία με αμερικανικές εταιρίες. Ωστόσο μέχρι σήμερα καμία συσκευή της Honor δεν είχε GMS, με την εταιρία να υπόσχεται πως αυτό θα αλλάξει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τελικά, η Honor επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες και επίσημα πως σύντομα θα κυκλοφορήσει την πρώτη της συσκευή με GMS. Ο λόγος για το Honor 50, το οποίο θα κυκλοφορήσει με πλήρη υποστήριξη των Google Mobile Services σε ΗΠΑ και Ευρώπη. Πρόκειται για μία συσκευή που έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κίνα και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Μάλιστα η κυκλοφορία του Honor 50 οδήγησε την Honor στην τρίτη θέση των πιο επιτυχημένων κατασκευαστών στην Κινεζική αγορά.

Το Honor 50 είναι μία ισορροπημένη 5G συσκευή με τρομερές φωτογραφικές ικανότητες. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Snapdragon 778G της Qualcomm. Όπως αναφέραμε, η κάμερα είναι το δυνατό του στοιχείο, έχοντας έναν αισθητήρα 108MP στο πίσω μέρος του και έναν 32MP για selfie. Η μπαταρία του είναι στα 4.3000mAh και φορτίζει στα 67W! Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 26 Οκτωβρίου.