Halo Wars 2, λίγες μέρες ακόμα μέχρι την κυκλοφορία του

Η σειρά Halo έχει τον τρόπο της να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με κάθε νέο τίτλο, είτε αυτός έχει να κάνει με ένα νέο FPS τίτλο, είτε ακολουθώντας ένα άλλο διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Πριν από μερικά χρόνια, το 2009 για όσους δεν το γνωρίζουν και για λογαριασμό του Xbox 360, η Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα Halo διαφορετικό από αυτά που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα. Ήταν το Halo Wars ένα RTS Game με το οποίο είχαμε να κάνουμε με ένα spin-off τίτλο βασισμένο στον σύμπαν του παιχνιδιού.

 Halo Wars 2

Halo Wars 2, λίγες μέρες ακόμα μέχρι την κυκλοφορία του

08 Φεβρουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Έχοντας απομείνει λίγες ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του, το Halo Wars 2 έρχεται να προσθέσει μια νέα συναρπαστική ιστορία, στο σύμπαν της σειράς. Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Microsoft έδωσε στην δημοσιότητα το τελικό trailer του παιχνιδιού. Ένα trailer που έχει σκοπό να βάλει τους παίχτες για τα καλά στο κλίμα του τίτλου.

Το trailer μας παρουσιάζει την ιστορία του παιχνιδιού, τους RTS μηχανισμούς που θα γνωρίσουμε στο παιχνίδι, τους ήρωες αλλά και τον κακό του Halo Wars 2, τον Atriox. Ο Aron Greenberg, υπεύθυνο του Xbox σε θέμα μάρκετινγκ, τονίζει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ότι ο νέος τίτλος θα επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις στους παίχτες.

Halo Wars 2

Το Halo Wars 2 θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου για PC και Xbox One. Όσοι προβούν σε αγορά της Ultimate Edition θα μπορούν να παίξουν στις 17. Ότι θέλετε να μάθετε για το Halo Wars 2, θα το μάθετε στο trailer που ακολουθεί.


Halo Wars 2, λεπτομέρειες γύρω από την PC έκδοση 

15 Ιανουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το Halo Wars 2 πλέον πέρα από τους κατόχους PC και οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν να παίξουν. Ωστόσο άγνωστο παρέμενε αν θα υπήρχε έκδοση σε φυσική μορφή του παιχνιδιού για PC. Η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος της ίδιας της Microsoft. Οι PC gamers θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις, όταν αυτή γίνει διαθέσιμη.

Η Microsoft σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνη της. Ανακοίνωσε την συνεργασία της με την THQ Nordic για την μεταφορά του RTS τίτλου στα PC (Windows 10). Συγκεκριμένα θα υπάρχουν δύο εκδόσεις. Η Standard έκδοση ($60) και η Ultimate ($80) που έχει και περισσότερο ενδιαφέρον. Η δεύτερη έκδοση θα προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες.

Halo Wars 2

Συγκεκριμένα θα έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι 4 μέρες νωρίτερα και στο Season Pass του παιχνιδιού. Ενώ θα έχετε πρόσβαση και στην Halo Wars: Definitive Edition. Σε άλλα στοιχεία που έγιναν γνωστά είναι ότι, για να ενεργοποιήσετε τον τίτλο θα πρέπει να έχετε σύνδεση στο internet. Έτσι ούτως ώστε να κατεβάσετε το παιχνίδι και να βρείτε έναν κωδικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους Microsoft και THQ Nordic. Οι δυο εταιρίες συνεργάστηκαν και στο πρόσφατο Quantum Break για την Timeless συλλεκτική έκδοση του τίτλου. Για την συνεργασία της THQ Nordic με την Microsoft, μίλησε και ο CEO της εταιρείας Lars Wingefors.

“Το να μπορείς να προσφέρεις έναν RTS τίτλο στους fans του είδους είναι κάτι που το εκτιμάμε πολύ. Για αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε μια φυσική μορφή έκδοσης του παιχνιδιού. Ελπίζουμε να αρέσει τόσο στους οπαδούς των RTS, όσο και στους φίλους του Halo.”

Στο ίδιο θετικό κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Dan Ayoub, επικεφαλής του Studio 343 Industries. “Είμαστε χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη” δήλωσε, δείχνοντας ενθουσιασμένος που η THQ Nordic θα αναλάβει την PC έκδοση. Το Halo Wars 2 θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PC στις 21 Φεβρουαρίου.

Halo Wars 2

 Halo Wars 2, μας καλεί στα πεδία της μάχης

6 Ιουλίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Στην Ε3 που μας πέρασε, μέσα στον χαμό των ανακοινώσεων για νέους τίτλους, η Microsoft μέσα από το πρώτο trailer που έδωσε στην δημοσιότητα έκανε γνωστό ότι ο RTS τίτλος που είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικά χρόνια θα έχει και συνέχεια, ανακοινώνοντας με αυτό το τρόπο το sequel με τίτλο, Halo Wars 2. Την ανάπτυξη του νέου τίτλου έχει αναλάβει η Creative Assembly, μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των strategy games, είναι γνωστοί άλλωστε και από την σειρά παιχνιδιών Total War.

Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα, στο νέο Halo Wars 2 θα έχουμε να κάνουμε με μια ολοκαίνουρια ιστορία, οι μάχες θα είναι έντονες και γρήγορες και θα εκτείνονται σε μεγάλη κλίμακα.

Ένα νέο trailer για το Halo Wars 2 έδωσε στην δημοσιότητα η 343 Industries παρουσιάζοντας ένα μέρος από την Campaign του παιχνιδιού και δίνοντας μερικές χρήσιμες πληροφορίες, όπως ότι δεν θα υπάρξει cross-over ανάμεσα σε Xbox One και PC που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος.