Guild Wars 2: Path of Fire, το νεο expansion έρχεται τον Σεπτέμβριο

Μπαίνει άνετα στην λίστα με τα κορυφαία MMORPG, που κοίταξαν κατάματα το WoW. Και μέχρι και σήμερα έχει μια πορεία που αρκετά MMOROG θα ζήλευαν με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η δημιουργία της ArenaNet έδωσε ένα λόγο παραπάνω στους fans με την επίσημη ανακοίνωση του νέου expansion. Το Guild Wars 2 συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του πρώτου παιχνιδιού. Όπως ανακοίνωσε ArenaNet, το δεύτερο expansion με τίτλο Guild Wars 2: Path of Fire φέρνει πολλά νέα στοιχεία στους παίχτες.

Guild Wars 2: Path of Fire


Guild Wars 2: Path of Fire

Το Guild Wars 2 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2012 μεταφέροντας τους παίχτες στον φανταστικό κόσμο της Tyria. Η ArenaNet αρκετά συχνά φροντίζει να εξελίξει την ιστορία του παιχνιδιού τμε νέο περιεχόμενο. Το Guild Wars 2: Heart of Thorns κυκλοφόρησε σχεδόν ένα χρόνο πρίν. Ένα από τα πρώτα στοιχεία που φέρνει το Path of Fire είναι οι 5 νέες περιοχές που θα έχετε στην διάθεση σας για εξερεύνηση. Όσοι είχαν ασχοληθεί με τον πρώτο τίτλο, θα ταξιδέψουν και στις βόρειες περιοχές. Στο Path of Fire θα γνωρίσουμε και την Crystal Oasis. Μια τοποθεσία πολύ σημαντική από το πρώτο Guild Wars.

Όπως σε κάθε MMORPG, έτσι και εδώ θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο του χαρακτήρα μάς για να του δώσουμε το στιλ που θέλουμε. Στο Guild Wars 2: Path of Fire ο καθένας μπορεί να φτιάξει την δική του ιστορία. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι ικανότητες που έχουμε στην διάθεση μας κατά την διάρκεια της μάχης. Όπως ανακοίνωσε η ArenaNet θα προστεθούν νέες ειδικότητες, νέα όπλα και εξοπλισμός. Για την ιστορία, το Path of Fire βάζει τους παίχτες να σταματήσουν τον Balthazar, έναν αρχαίο θεο. Σκοπός του είναι να σκοτώσει ένα από τους πιο αρχαίους δράκους, τον Kralkatorrik. Κάτι που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στον κόσμο έτσι και τον σκοτώσει.

Στον κόσμο τού παιχνιδιού και στις νέες περιοχές που θα γνωρίσετε, πλέον θα μπορείτε να ταξιδέψετε με Mounts. Κάτι όχι άγνωστο σε online τίτλους αλλά παράλληλα και κάτι που το απέφευγε χρόνια η ArenaNet. Οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν πιο γρήγορα σε διάφορες τοποθεσίες όπως σε ένα βουνό.

Guild Wars 2: Path of Fire

Το διάστημα 11 με 13 Αυγούστου αρκετοί συνδρομητές του Guild Wars 2 θα μπορούν να δοκιμάσουν το Guild Wars 2: Path of Fire πριν την κυκλοφορία του τον Σεπτέμβριο. Η τιμή του Guild Wars 2: Path of Fire θα είναι στα $29,99. Όσοι τώρα θελήσουν να αποκτήσουν και το Heart of Thorns θα είναι στα $49,99.

Πηγή