Guardians of the Galaxy, η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Episode 1

Έχει χαρακτηριστεί, ως μία από τις καλύτερες ταινίες του Marvel Cinematic Universe. Οι χρωματιστοί χαρακτήρες, ο αξιολάτρευτος Groot και το groovy soundtrack ήταν τα συστατικά της επιτυχίας. Το Guardians of the Galaxy σάρωσε στο box office και η δημιουργία ενός παιχνιδιού ήταν αναμενόμενη. Μετά την DC και τον Batman, η Telltale Games ένωσε τα χέρια με την Marvel.

Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy, η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Episode 1

29 Μαρτίου 2017 – Δήμητρα Μαριδάκη

Σημειώστε στα ημερολόγια σας την 18η Απριλίου. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Telltale, τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει το πρώτο από τα πέντε επεισόδια. Το επεισόδιο θα ονομάζεται, Tangled Up in Blue. Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, η εταιρία αποκάλυψε και ένας από τους βασικούς ανταγωνιστές των Guardians. Είναι ο supervillain της Marvel, ο The Mad Titan ή αλλιώς όπως είναι περισσότερο γνωστός, Thanos.

Guardians of the Galaxy

Η Telltale ανακοίνωσε επίσης πως σύντομα θα δώσει στη δημοσιότητα νέο περιεχόμενο. Την Πέμπτη συγκεκριμένα θα έχουμε νέο trailer για το Guardians of the Galaxy. Όσον αφορά την τιμή του επεισοδίου, θα κοστίζει $5. Αν πάλι ενδιαφέρεστε για το season pass, θα είναι διαθέσιμο στις 5 Μαΐου. Το Tangled Up in Blue θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One, PC, Android και iOS συσκευές.


Guardians of the Galaxy, απόλαυση εις διπλούν το 2017

3 Δεκεμβρίου 2016 – Δήμητρα Μαριδάκη

Φήμες ήθελαν να αποκαλύπτεται στα The Game Awards 2016. Όπως και συνέβη, μιας και στα πλαίσια της εκδήλωσης, η Telltale μας έδωσε μια μικρή γεύση. Πολύ μικρή όμως, σχεδόν ψίχουλα θα μπορούσαμε να πούμε μιας και ήταν ένα απλό teaser trailer. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο τίτλος θα ονομάζεται Guardians of the Galaxy – The Video Games aka. Blue Harvest.

Είναι γνωστό πως η Telltale χρησιμοποιεί την τακτική των επεισοδίων, όπως στο The Walking Dead και το Batman: The Telltale Series. Έτσι και το Guardians of the Galaxy θα χωρίζεται σε πέντε επεισόδια. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 για PC, κονσόλες και smartphones. Η λογική θέλει πως η κυκλοφορία του θα συμπίπτει με τη κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας.

O CEO της Telltale, Kevin Burner περιγράφει με δυο λόγια τι θα δούμε στο νέο τίτλο. “Το χιούμορ, το συναίσθημα, η ομαδικότητα και η sci-fi δράση, θα ικανοποιήσει τους παίχτες. Στο Guardians of the Galaxy, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με πολλούς ρόλους από τη λίστα των ηρώων. Επίσης θα μπορούν να ‘πιλοτάρουν’ οι ίδιοι τις περιπέτειες του στο σύμπαν”.

Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει ακόμα. Το μονό που γνωρίζουμε είναι πως το πρώτο από τα πέντε επεισόδια έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2017.

Guardians of the Galaxy