Ο ενθουσιασμός κορυφώνεται καθώς διαρρέει η πρώτη εικόνα του GTA 6

Φίλοι του Grand Theft Auto, ετοιμαστείτε για το επόμενο μέρος του αγαπημένου franchise – το GTA 6! Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα screenshot στο reddit που διέρρευσε και έκανε τους πάντες να μιλούν γι’ αυτό.

GTA 6: Ετοιμαστείτε για μια σκοτεινή νύχτα ενθουσιασμού!

Το στιγμιότυπο οθόνης δείχνει έναν γυναικείο playable χαρακτήρα, δοκιμαστικά “AI” μοντέλα και βελτιωμένα γραφικά. Αυτά είναι συναρπαστικά νέα για τους οπαδούς που περίμεναν μια γυναίκα πρωταγωνίστρια στη σειρά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – το στιγμιότυπο οθόνης υπονοεί επίσης νυχτερινό gameplay, το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει πιο σκοτεινό gameplay κατά την διάρκεια της νύχτας.

GTA 6 διαρροή screenshot

Άλλωστε, ποιος καλύτερος τρόπος για να βιώσετε τη συγκίνηση του Grand Theft Auto από το να παίζετε στο “σκοτάδι”; Το στιγμιότυπο οθόνης έχει ενθουσιάσει το κοινό του GTA 6 με το παιχνίδι και το τρένο του hype συνεχίζει δυνατά.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, η Rockstar είχε πέσει θύμα επίθεσης πέρυσι με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν αρκετές πληροφορίες, με μία από αυτές να είναι η ανάπτυξη του GTA 6.

Έτσι, αν είστε οπαδός της σειράς Grand Theft Auto, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GTA 6.

πηγή εικόνας διαρροής