Επίσημο: Αγοράστε προϊόντα μέσω Google Store σε όποια χώρα και αν είστε! Δείτε πως!

Κι όμως είναι αλήθεια! Μπορείτε πλέον να παραγγείλετε προϊόντα απευθείας από την Google, και στο online store της σε όποια χώρα και αν βρίσκεστε χρησιμοποιώντας την κάρτα της χώρας στην οποία διαμένετε. Δείτε πως μπορείτε να παραγγείλετε από όποιας χώρας το Google Store επιθυμείτε.

Google Store

Google Store – Αγορές χωρίς μπερδέματα

Μέχρι πρόσφατα αν επισκεπτόσασταν το store.google.com θα παίρνατε ένα μήνυμα πως οι υπηρεσίες δεν προσφέρονται στην χώρα μας. Οι περισσότεροι επέλεγαν μέχρι πρόσφατα λύσεις μέσω VPN για να μπορέσουν να αγοράσουν από τα ξένα stores και υπηρεσίες forwarding για την  αποστολή. Αυτό όμως από σήμερα επίσημα αλλάζει. Η Google επιτρέπει πλέον την πρόσβαση σε όλα τα store της από όποια χώρα και αν είστε. Έτσι δεν χρειάζεται να τροποποιείται την τοποθεσία σας για να αγοράστε ένα προϊόν από το Google Store άλλης χώρας. Η διεύθυνση αποστολής στην χώρα που ψωνίζετε συνεχίζει να είναι απαραίτητη. Αυξάνετε όμως η ασφάλεια των συναλλαγών σας αφού τα στοιχεία των καρτών σας δεν περνάνε από άλλους διαμεσολαβητές.

Αν κατευθυνθείτε στο store.google.com πλέον υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ποιας χώρας το store θέλετε να επισκεφθείτε. Εκεί θα δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα σε αυτή τη χώρα. Μπορείτε λοιπόν αν θέλετε να αγοράσετε τα Pixel από το Αγγλικό ή Γερμανικό Store και να τα κάνετε forward στην Ελληνική σας διεύθυνση. Ή ακόμα καλύτερα αν έχετε συγγενή στην χώρα που ψωνίζετε μπορείτε να το αποστείλετε σε αυτόν για να το προωθήσει σε εσάς.

Google Store 3

Σημαντικό είναι επίσης ότι μπορείτε να ψωνίσετε απευθείας με την δική σας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Ακόμα και μέσω VPN και τοπική διεύθυνση αποστολής δεν πέρναγαν οι πληρωμές από κάρτα άλλης χώρας. Στην Ελλάδα υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που πέρναγαν οι κάρτες αλλά και αρκετές αποτυχίες. Πλέον απαλείφθηκε και αυτό το πρόβλημα!

Google Store – “Δώρα” σε όλο τον κόσμο

Η Google μέσω ενός ποστ της στο Google+ προμοτάρει αυτή τη δυνατότητα ως έναν τρόπο να στείλετε σε κάποιον ένα δώρο από όποια χώρα και αν βρίσκεστε. Αν ο παραλήπτης φυσικά κατοικεί σε χώρα που προσφέρετε το Google Store. Αλλά είμαστε βέβαιοι πως η πλειοψηφία των αγορών θα αφορά χρήστες από χώρες που δεν έχουν το Google Store. Όπως η Ελλάδα για παράδειγμα. Όπου πολλοί χρήστες θα αγοράσουν Google προϊόντα για τον εαυτό τους.

Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να δοκιμάσετε να αγοράστε κάποια Google προϊόντα απευθείας από το Google Store δεν έχετε παρά να πάτε στο https://store.google.com/ και να επιλέξετε την χώρα από την οποία θέλετε να ψωνίσετε. Θα σας προτείναμε είτε την Γερμανία ή την Αγγλία μιας και δεν υπάρχει περίπτωση μέσω αυτών των χωρών να περάσει από τελωνείο το δέμα σας για να φθάσει σε εσάς.

Καλές αγορές!

Από

Sony