Κάποια Google Pixel καλούν τυχαίους αριθμούς από τις επαφές

Εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα σε θέμα bug, έρχεται η πραγματικότητα να σε διαψεύσει. Δεν είναι ψέματα πως οι συσκευές της Google έχουν εμφανίσει αρκετές φορές θέματα, τόσο στον τομέα του software όσο και στο hardware. Ο παραπάνω κανόνας επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά αφού μετά τις αναφορές για προβληματικές οθόνες σε πολλά Pixel 6/6 Pro, ήρθε η ώρα των bug που αφορούν το λειτουργικό.

Pixel 6 pro vs Pixel 6

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως τα νέα τους Pixel 6 και 6 Pro έχουν αρχίσει να πραγματοποιούν μόνα τους κλήσεις σε τυχαίους αριθμούς από τη λίστα επαφών. Για την ώρα δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί από που προκύπτει το παραπάνω, όμως από ότι φαίνεται φταίει ο Google Assistant. Συγκεκριμένα, η συσκευή μάλλον δέχεται μία εντολή να πραγματοποιήσει κλήση. Το παραπάνω έχει συμβεί τόσο σε περιβάλλοντα με φασαρία και ομιλίες, αλλά και στη μέση της νύχτας, χωρίς την ύπαρξη ήχου.

Ενώ γνωστές ιστοσελίδες και μέλη της κοινότητας των συσκευών παλεύουν να βγάλουν άκρη, η Google έχει ήδη αναγνωρίσει το πρόβλημα και δουλεύει για τη λύση. Ευτυχώς αυτό είναι θέμα software και υποθέτουμε πως θα λυθεί άμεσα.

I can only show you the door...