Η Google αποκαλύπτει την σχεδίαση του Pixel Fold πριν την ανακοίνωση

Οι δύο νέες συσκευές (Pixel 7a & Pixel Fold) που πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα, έχουν διαρρεύσει τόσο πολύ, που η Google αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που αποκαλύπτει την σχεδίαση του Pixel Fold. Με το συγκεκριμένο κινητό έχει δημιουργηθεί ένας μικρός χαμός απανωτών διαρροών, διότι είναι η πρώτη αναδιπλούμενη πρόταση της Google.

Google Pixel Fold

Το Pixel Fold θα τροφοδοτείται από την τρέχουσα γενιά Tensor G2 SoC της Google που δυστυχώς όμως είναι κατασκευάζονται από την Samsung, οπότε δικαίως κάποιοι τα αποκαλούν “Exynos”. Αναμένεται να διαθέτει εξωτερική οθόνη OLED 5,8 ιντσών 120Hz (1.080×2.092 pixels) με αναλογία διαστάσεων 17,4:9 και εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών 120Hz (1.840 x 2.208 pixels) με αναλογία διαστάσεων 6:5.

Το αναδιπλούμενο λέγεται ότι θα διαθέτει μια κύρια κάμερα 48 megapixel, μια υπερμεγέθη κάμερα 10,8 megapixel και μια τηλεφακό κάμερα 10,8 megapixel με 5x οπτικό zoom. Για selfies, είναι πιθανό να διαθέτει μια selfie κάμερα 9,5 megapixel στην εξωτερική οθόνη και μια κάμερα 8 megapixel πάνω από την εσωτερική οθόνη.

Δείτε εδώ το teaser video που δημοσίευσε η Google.

I can only show you the door...