Το Google Pixel 7a διαρρέει ξανά με φωτογραφίες και προδιαγραφές

Το Google Pixel 7a θα είναι το τελευταίο τηλέφωνο της Google και φαίνεται ότι θα είναι εξαιρετικό. Διαρροές φωτογραφιών και προδιαγραφών κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν ότι το Pixel 7a θα διαθέτει πάνελ OLED 6,1 ιντσών, με ανάλυση 1080p, ρυθμό ανανέωσης 90Hz, το Tensor G2 SoC της Google (το chipset της ναυαρχίδας για το 2022) και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1.

Στο πίσω μέρος της συσκευής, θα υπάρχει μια κύρια κάμερα 64MP Sony IMX787 σε συνδυασμό με μια υπερευτυγώνια κάμερα 12MP. Αυτό θα πρέπει να παρέχει στους χρήστες εξαιρετική ποιότητα εικόνας και πολλές επιλογές για τη λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών. Επιπλέον, το Pixel 7a θα υποστηρίζει βασική ασύρματη φόρτιση 5W, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ τη διατήρηση της συσκευής σας σε λειτουργία.

Συνολικά, το Pixel 7a φαίνεται ότι θα είναι μια εντυπωσιακή συσκευή. Με τον ισχυρό επεξεργαστή, τη ρύθμιση κάμερας υψηλής ποιότητας και τις δυνατότητες ασύρματης φόρτισης, θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση για να μάθουμε περισσότερα για τη συσκευή, αλλά στο μεταξύ, μπορούμε να είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι το Pixel 7a θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα κινητά Google.