Το Google πάρτι ξεκίνησε, πρόβλημα στην οθόνη αφής του Pixel 7 Pro

Το Pixel 7 Pro μπορεί να έχει κυριολεκτικά τις καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες στο κόσμο (σύμφωνα με το dxomark) μέχρι στιγμής και να είναι μία ισχυρή ναυαρχίδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, πολύ πιο βασικά. Εκτός από την κατανάλωση της οθόνη που φαίνεται να μην είναι φυσιολογική, υπάρχει πρόβλημα και με την αφή, αφού μερικοί χρήστες αναφέρουν πως δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε.

pixel 7 pro πρόβλημα

Πιο συγκεκριμένα χρήστες στο reddit μοιράστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις καινούργιες Pixel 7 Pro συσκευές τους. Ένας χρήστης αναφέρει πως η αφή είναι ασυνεπής, μερικές φορές ο χώρος κύλισης είναι πιο μεγάλος από ότι πρέπει και άλλοτε πιο μικρός, σαν μην μπορεί να συγχρονιστεί η αφή της οθόνης με τις κινήσεις των δακτύλων. Το ίδιο πρόβλημα επιβεβαίωσαν περισσότεροι χρήστες.

Το καλό της υπόθεσης είναι πως η Google έδωσε αναβάθμιση χωρίς να αναφέρει αν διόρθωσε κάτι σχετικό με την αφή και κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως το σχετικό πρόβλημα επιδιορθώθηκε. Μένει να περιμένουμε ακόμα λίγες μέρες για να δούμε τι άλλο πρόβλημα μπορούν να παρουσιάσουν τα νέα κινητά της Google, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που τα κινητά της Google εμφάνισαν πρόβλημα.

Asus ZenFone 8 Android