Το Google Pixel 4 διαρρέει σε hands-on φωτογραφίες

Τα smartphone της Google μπορεί να μην έχουν την εμπορική επιτυχία άλλων μοντέλων, αλλά παραμένουν από τα σημαντικότερα στον κόσμο του Android. Λαμβάνουν πρώτα τις νέες εκδόσεις λογισμικού και τα τελευταία χρόνια θέτουν τον πήχη και στην κάμερα. Οπότε, η επερχόμενη ανακοίνωση του Pixel 4 από τη Google έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Google Pixel 4 ανακοινώθηκε, βρες εδώ τιμή, χαρακτηριστικά και σχόλια.

Pixel 4 Hands On Leak - 01

Όπως είναι παράδοση τα τελευταία χρόνια, καμία συσκευή δεν μένει κρυφή πριν την ανακοίνωσή της και το ίδιο συνέβη και με το Google Pixel 4. Όσο πλησιάζουμε στην παρουσίαση οι διαρροές είναι πιο πιθανές και τώρα βλέπουμε για πρώτη φορά το Pixel 4 σε πραγματικές live φωτογραφίες. Οι δύο εικόνες, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, μας δείχνουν τόσο την μπροστινή όσο και την πίσω όψη του νέου smartphone της Google.

Βασικά σχεδιαστικά γνωρίσματα του Pixel 4

Αρχικά, στην διαρροή φαίνεται πως βλέπουμε το μικρότερο μοντέλο και όχι το XL. Επιπλέον, η μπροστινή πλευρά δείχνει και τα bezel της συσκευής. Κάτω από την οθόνη τα περιθώρια φαίνονται πολύ μικρά, αλλά, επάνω είναι αρκετά μεγαλύτερα. Αυτό συνάδει με ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, καθώς, η ίδια η Google έχει επιβεβαιώσει την παρουσία περισσότερων αισθητήρων στην κορυφή του Pixel 4, οι οποίοι θα χρησιμεύουν στην χρήση της συσκευής χωρίς χέρια. Το μεγάλο bezel πάντως είναι προτιμότερο – κατά τη γνώμη μου – από ένα κακάσχημο notch όπως αυτό του Google Pixel 3XL για παράδειγμα.

Παρότι το επάνω bezel είναι αρκετά μεγάλο πάντως, άλλο είναι το πιο περίεργο χαρακτηριστικό του σχεδιασμού, οι γωνίες της οθόνης. Αν προσέξετε την φωτογραφία που απεικονίζει την οθόνη, θα δείτε ότι οι γωνίες της είναι έντονα στρογγυλεμένες, αποκρύπτοντας θεωρητικά ένα μεγάλο μέρος που θα μπορούσε να είναι κομμάτι της οθόνης.

Pixel 4 Hands On Leak - 02

Περνώντας στην πίσω πλευρά του Google Pixel 4, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων είναι η κάμερα της συσκευής. Η Google αφήνει πλέον τη μονή κάμερα, και όπως όλα δείχνουν, το νέο της smartphone θα εξοπλίζεται με δύο κάμερες στην πλάτη. Τα αποτελέσματα από τις μονές κάμερες στα προηγούμενα Pixel ήταν εξαιρετικά, οπότε, ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει η καινούργια διπλή κάμερα του Pixel 4.

Πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά

Αυτή τη στιγμή, πέρα από τους αισθητήρες laser στην μπροστινή πλευρά, δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό χαρακτηριστικό που να έχει επιβεβαιωθεί. Υπάρχουν όμως φήμες που θέλουν το Pixel 4 να εξοπλίζεται πλέον με 6GB RAM. Με βάση τα προηγούμενα μοντέλα, μπορούμε επίσης να μαντέψουμε πως το νέο Pixel θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 855 ή τον Snapdragon 855 Plus.

Πότε λοιπόν θα μπορούμε να μάθουμε τα πάντα για το Pixel 4; Ακόμα δεν ξέρουμε, καθώς, η Google δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία παρουσίασής του. Αν κρίνουμε από περασμένα event, τότε περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής κάπου στα μέσα Οκτώβρη. Οπότε υπομονή λίγο καιρό ακόμα για να μάθουμε τα πάντα για το Google Pixel 4.

Sony