Έρχεται νέο Pixel κινητό με 6.67″ οθόνη στα 120Hz;

Λίγες μόνο ημέρες πέρασαν από την επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία του Pixel 4a και η εταιρία δείχνει να έχει ακόμη περισσότερες συσκευές στα σκαριά. Πριν λίγες ημέρες η Google αποκάλυψε πως εργάζεται πάνω σε δύο νέα Android smartphones, τα Pixel 5 και Pixel 4a 5G, χωρίς ωστόσο να έχουμε κάποια πληροφορία γι’ αυτά.

google pixel phone

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η εταιρία έχει έρθει σε επικοινωνία με εργοστάσια παραγωγής panel όπως Samsung και BOE, ψάχνοντας οθόνες 6.67″ με ρυθμό ανανέωσης 120Hz! Αν το παραπάνω ισχύει θα έχουμε την μεγαλύτερη οθόνη σε Pixel, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει Pixel με με 120Hz. Θυμίζουμε πως μόνο τα Pixel 4 και 4 XL διαθέτουν panel στα 90Hz.

Η νέα συσκευή μάλλον θα είναι το Pixel 5 XL, αφού το απλό Pixel 5, σύμφωνα με φήμες θα έχει οθόνη 5.78″. Αντίστοιχα, το νέο 4a 5G δεν θα έχει τόσο μεγάλη οθόνη, αφού θα έχει σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά με το ήδη ανακοινωμένο και όμορφο Pixel 4a. Εκτός αυτού, είναι σχεδόν απίθανο η Google να προμηθεύσει με 120Hz οθόνη την συσκευή που θα ανήκει στην οικονομική κατηγορία smartphone της.

Από ότι φαίνεται, αυτή η συσκευή θα είναι τελείως νέα και θα μάθουμε περισσότερα στους επόμενους μήνες, ίσως μαζί με την κυκλοφορία των Pixel 5 και Pixel 4a 5G.

OnePlus Nord Android