Google Pixel σε προσφορά! Αδιάβροχο IP68 με Android 12 και οθόνη OLED μόλις 256€!

Μπορεί όλοι να θέλουμε ένα καλύτερο και πιο καινούργιο κινητό, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει σημαντική πρόοδος και έτσι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να απορρίψουμε μία πιο παλιά αξιόλογη συσκευή. Άψογο παράδειγμα σε αυτή την περίπτωση αποτελούν τα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL!

Tα Google Pixel 3 και Pixel 3 XL ακόμα και τώρα, κατά την γνώμη μου, παραμένουν όμορφα και αξιόλογα κινητά με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχει περίπτωση να μην δελεάσουν. Ειδικά αν αυτή την περίοδο αναζητάς συσκευή μεσαίας κατηγορίας αναμφίβολα αυτά τα 2 πρέπει να βρίσκονται στις επιλογές σου αν θες να πράξεις έξυπνα.

Google Pixel 3

Τα χαρακτηριστικά θα έλεγα πως είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για το κόστος τους. Για αρχή, τα Pixel έχουν άρωμα ναυαρχίδας που σημαίνει ότι από την πρώτη στιγμή που θα το κρατήσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις την διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. Τις συσκευές μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα του σκρουτζ.

Βέβαια μπορεί να μην προσφέρουν πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης ή 15 κάμερες στη πλάτη, εστιάζει όμως στην ουσία! Είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68, έχει εξαιρετική οθόνη P-OLED, οι φωτογραφικές του ικανότητες είναι άψογες, ενώ θα αναβαθμιστεί από την Google και σε Android 12 που θα είναι όμως και η τελευταία “μεγάλη” του αναβάθμιση. Από απόδοση δεν πάει πίσω, φοράει τον δυνατό SnapDragon 845 που θα προσφέρει απόδοση σαν ένα καινούργιο και ακριβό κινητό μεσαίας κατηγορίας.

Το μόνο μειονέκτημα είναι η σχετικά μικρή μπαταρία τους, οπότε αν είναι κάτι που χρειάζεσαι ίσως να μην η τέλεια επιλογή για σένα.


Αυτό ήταν ακόμα ένα άρθρο χωρίς χορηγό και καμία συνεργασία να κρύβετε από πίσω που δεν θα δείτε σε κανένα γνωστό Ελληνικό blog τεχνολογίας. Αν θέλετε να συμβάλετε σε αυτό μπορείτε να γίνεται συνδρομητές στο patreon.

Asus ZenFone 8 Android