Υπάρχεις τρόπος να αποκτήσεις ξανά απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο Google Photos

Όχι δεν είναι clickbait! Η υπηρεσία της Google σταμάτησε από τη 1η Ιουνίου 2021 να επιτρέπει το upload φωτογραφιών χωρίς όριο. Πλέον υπάρχει περιορισμός στον όγκο των φωτογραφιών που μπορούμε να ανεβάσουμε. Ακόμη και αν αποθηκεύουμε τις φωτογραφίες μας με μειωμένη ποιότητα.

Βρήκαμε όμως τρόπο να το παρακάμψουμε και όχι δεν λέμε ψέματα. Η διαδικασία είναι απλή και φθηνή, αν σκεφτεί κανείς πόσα χρήματα θα γλιτώσουμε σε βάθος χρόνου. Βλέπετε η ανακοίνωση της Google για τις αλλαγές στο Google Photos είχε έναν μικρό αστερίσκο. Ο λόγος; Η εταιρία είχε υποσχεθεί στη διαφημιστική καμπάνια του πρώτου Pixel πως θα προσφέρει απεριόριστη χωρητικότητα στο Google Photos για πάντα. Έτσι, η συσκευή αυτή θα συνεχίσει να μπορεί να ανεβάζει άπειρες εικόνες στο Google Photos, ακόμη και τώρα.

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών vodafone χωρίς χρέωση.

Ο τρόπος να το εκμεταλλευτούμε το παραπάνω παραθυράκι είναι απλός. Η τιμή ενός πρώτης γενιάς Pixel είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Αρκεί να αγοράσουμε ένα μεταχειρισμένο Pixel και έπειτα έχουμε μία συσκευή που μπορεί να ανεβάζει αμέτρητες φωτογραφίες στο cloud. Σίγουρα, το να κουβαλάμε μαζί μας μία δεύτερη συσκευή δεν είναι πρακτικό. Ούτε το να χρησιμοποιούμε την παλιά κάμερα του πρώτου Pixel για όλες μας τις φωτογραφίες.

Υπάρχει όμως λύση και για αυτό! Μπορούμε, πολύ απλά, να ρυθμίσουμε την κανονική μας συσκευή να έχει έναν κοινόχρηστο φάκελο με το Pixel. Ότι φωτογραφία τραβάμε με το κινητό μας θα στέλνετε αυτόματα στον φάκελο του Pixel και έπειτα η συσκευή θα το ανεβάζει στο Google Photos. Έτσι μπορούμε να παρατήσουμε το Pixel σε ένα συρτάρι, ως “Photo Server” και να συνεχίσουμε κανονικά την καθημερινότητά μας, έχοντας απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο Google Photos! Απλό;

Asus ZenFone 8 Android