Google Photos – όλες οι αγαπημένες σου εικόνες μαζί

Τον Απρίλη είδαμε για πρώτη φορά σε δοκιμαστική λειτουργία την επιλογή “αγαπημένα” στο Google Photos. Δεν ανακοινώθηκε στην παρουσίαση μαζί με τις άλλες AI δυνατότητες, αλλά πλέον είναι και επίσημα διαθέσιμη.

αγαπημένες εικόνες Google

Όπως η Google αποκάλυψε με ένα tweet, στη λειτουργία των αγαπημένων,  έχει προστεθεί ένα αστέρι σε κάθε μια φωτογραφία που προβάλλεται ξεχωριστά. Μόλις επιλέξουμε το αστέρι, η φωτογραφία προστίθεται στον φάκελο με τα “Αγαπημένα”.

Αγαπημένες Εικόνες Google

  1. Από το κεντρικό μενού της εφαρμογής όπου εμφανίζονται όλες οι εικόνες επέλεξε μία και πάνω δεξιά θα εμφανιστεί ένα αστεράκι. Μόλις το πατήσεις αυτομάτως αυτή η εικόνα θα μπει στις αγαπημένες.
  2. Για να δεις όλες τις αγαπημένες σου εικόνες επέλεξε το μενού “Άλμπουμ” στο κάτω μέρος την οθόνης. Στη συνέχεια θα δεις τον φάκελο όπου αναφέρει “Λευκώματα” (Album στα Αγγλικά) και εκεί μπορείς να δεις τις αγαπημένες εικόνες Google.
αγαπημένες εικόνες Google

Η δυνατότητα αυτή ήρθε από την Google,  λίγο αφότου ξεκίνησε να μας υποδεικνύει αυτόματα, αν μια εικόνα χρειάζεται να περιστραφεί, να αυξηθεί η φωτεινότητα της ή να αρχειοθετηθεί. Η δυνατότητα του αγαπημένου έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη σιγά σιγά, απλά φρόντισε να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση της εφαρμογής και κάποια στιγμή θα δεις την νέα δυνατότητα.