Το Google Pay θα υποστηρίζει και PayPal;

Το Apple Pay ετοιμάζεται να έρθει επίσημα στην Ελλάδα αυτή την βδομάδα και ήδη έχει ανακοινωθεί πως θα έρθει και το Google Pay σύντομα, οπότε μας αφορά άμεσα αυτή η είδηση. Πριν μερικές μέρες (21-06-2019) η Google ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει τις συνεργασίες της ώστε ο καταναλωτής να έχει πιο πολλές επιλογές.

Σύμφωνα με την Google και οι 24 χώρες που μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο το Google Pay σε μερικές μέρες θα υπάρχει και η επιλογή για PayPal. Αυτό σημαίνει κατά 99% ότι μόλις έρθει το Google Pay στην Ελλάδα θα μπορούμε να επιλέξουμε και το PayPal ως τρόπο πληρωμής.

Google Pay

Οι επιχειρήσεις που θα ενεργοποιήσουν το PayPal σαν μέθοδο πληρωμής μέσω του Google Pay θα δώσουν την επιλογή στους πελάτες να εξοφλούν είτε με Google Pay μέσω κάποιου site ή και μέσω της εφαρμογής και NFC. Με αυτόν το τρόπο δεν θα χρειάζεται να κάνεις login στο PayPal, αφού θα το έχεις συνδέσει με την υπηρεσία της Google.

Πλεονεκτήματα για επιχειρήσεις:
Θα μπορούν να λαμβάνουν απευθείας πληρωμές μέσω PayPal χωρίς καμία καθυστέρηση.

Μέχρι στιγμής στο Google Pay μπορείς να πληρώσεις μέσω:

  • Προπληρωμένης κάρτας (Debit Card)
  • Πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard κτλ)
  • PayPal
  • Και άλλους λιγότερο δημοφιλής τρόπους

Γιατί είναι σημαντικό;

Το PayPal υποστηρίζετε κυρίως μόνο για online αγορές, αλλά τώρα που θα μπορεί να συνδεθεί με το Google Pay σημαίνει πως θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Paypal ως τρόπο πληρωμής σχεδόν παντού. Το Google Pay είναι σχεδόν έτοιμο να ανακοινωθεί για την χώρα μας θέλω να πιστεύω πως σε σύντομο χρονικό διάστημα ήδη αρκετές επιχειρήσεις θα το υποστηρίζουν!

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το PayPal μάθε τα πάντα εδώ!

2 Comments

  1. όταν λες σχεδόν έτοιμο να ανακοινωθεί το google pay από ποιες τράπεζες?

    1. Δεν γνωρίζουμε, αλλά το είχε ανακοινώσει η Google πως στα μέσα του 2019 θα έρθει Ελλάδα και τώρα που ήρθε και το Apple δεν το βλέπω να αργεί και πολύ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *