Το Google Pay επεκτείνεται σε 17 νέες χώρες!

Το Google Pay είχαμε μάθει πρόσφατα πως θα ερχόταν στην Ελλάδα το 2019, αυτό όμως φαίνεται πως άλλαξε. Το πιο πιθανό σενάριο για τον λόγο που ακόμα δεν έχει έρθει είναι γιατί καμία τράπεζα μέχρι στιγμής δεν το υποστηρίζει. Αυτό είναι απαραίτητο ώστε να μπορούν να συνδεθούν οι Ελληνικές τραπεζικές κάρτες με το Google Pay.

TechValue

Με το Google Pay τα πιο πολλά Android smartphones θα μπορούν να εκμεταλλευτούν το NFC chip που έχουν έτσι ώστε να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές με αυτό. Έτσι δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιείται η τραπεζική κάρτα αφού θα είναι συνδεδεμένη με το Google Pay και το κινητό θα μετατρέπεται σε ένα πιο ασφαλές ψηφιακό πορτοφόλι.

Μετά την προσθήκη 17 νέων χωρών πλέον το Google Pay έχει επίσημη παρουσία σε 29 χώρες συνολικά. Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Χιλή, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Χονκ Κονγκ, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταιβάν, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

Asus ZenFone 8 Android