Η Google θα “αναστήσει” την σειρά Nexus με μεσαίας κατηγορίας κινητό!

Όλα τα κομμάτια του παζλ σιγά σιγά ενώνονται! Αρχικά διέρρευσε πως η Google θα κυκλοφορήσει κινητό με SnapDragon 710, στην συνέχεια πως δεν θα έχει notch και μόλις πριν λίγο μάθαμε πως ενδέχεται να ανακοινώσει όχι 2 όπως συνήθως, αλλά 3 κινητά! Ακόμα, όπως όλα δείχνουν το νέο “Nexus” θα έχει οθόνη 5.3″.

Την παραπάνω υπόθεση έρχεται για να επιβεβαιώσει έμμεσα η ίδια η Google, αφού η υποστήριξη και οι ενημερώσεις για τα Nexus 5X και 6P πλησιάζουν στο τέλος τους. Θα ήταν μια αρκετά λογική κίνηση από τη Google, ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός αυξήθηκε σημαντικά με το Nokia 7 Plus ( χαρακτηριστικά ), όπου αυτή τη στιγμή είναι το δυνατό κινητό μεσαίας κατηγορίας με Stock Android (Android One) και 2 χρόνια εγγυημένες αναβαθμίσεις και τα πηγαίνει περίφημα.

google nexus 2018

Η νέα πιο οικονομική εκδοχή των Pixel δεν γνωρίζουμε αν θα ονομαστεί 100% Nexus, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως θα ανακοινωθεί ένα πιο οικονομικό Google Phone που ουσιαστικά θα αναστήσει την σειρά Nexus που έχει λείψει σε πολλούς.

Επίσης για όσους έχουν ζήσει Android One, αλλά και Nexus / Pixel γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως το δεύτερο προσφέρει μια πιο ομαλή και γεμάτη εμπειρία του Stock Android.

image source

Asus ZenFone 8 Android