Οι Χάρτες Google λαμβάνουν την πολυαναμενόμενη ενημέρωση “Immersive View”!

Η Google Maps παρουσίασε πρόσφατα μια νέα επαναστατική λειτουργία που ονομάζεται “Immersive View” και υπόσχεται να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την πλατφόρμα. Με αυτή τη νέα λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν τοποθεσίες στους Χάρτες Google με έναν εντελώς νέο τρόπο, με φωτορεαλιστικές αεροφωτογραφίες δημοφιλών τοποθεσιών και αξιοθέατων, προτάσεις για μέρη που πρέπει να γνωρίσετε ή να επισκεφθείτε, ακόμη και απόψεις του εσωτερικού ορισμένων κτιρίων.

Immersive View google maps

Η Immersive View βρίσκεται σε φάση επέκτασης και εμφανίζεται για ορισμένους χρήστες των Google Maps σε πόλεις όπως το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Τόκιο. Με αυτή τη νέα λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να έχουν μια πολύ πιο λεπτομερή εικόνα του περιβάλλοντός τους, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών θέσεων κυκλοφορίας και καιρού, της δυνατότητας να δουν το εσωτερικό κτιρίων, όπως εστιατόρια, και ακόμη και μία ρύθμιση για να ρυθμίσουν την ώρα, ώστε να δουν ακριβώς πώς μοιάζει μια περιοχή καθώς εξελίσσεται η μέρα και ο καιρός.


Όταν ταξιδεύουμε πάντα ρυθμίζουμε τον εντοπισμό κινητού για παν ενδεχόμενο.


Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση της Immersive View έχει κόστος κατανάλωσης δεδομένων – περίπου 30 λεπτά χρήσης με τη νέα λειτουργία των Χαρτών χρειάστηκαν περίπου 2GB δεδομένων. Παρά το γεγονός αυτό, η νέα λειτουργία είναι βέβαιο ότι θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους Χάρτες Google και θα γίνει αναμφίβολα ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τους ταξιδιώτες και τους ντόπιους.

Huawei Mate 40