Google Maps: Υπολογίζει κόστος διοδίων στις διαδρομές!

Αρχικά πρέπει να αναφέρουμε πως ήδη υπάρχουν εφαρμογές από Έλληνες developers που υπολογίζουν το κόστος των διοδίων της διαδρομής που θέλουμε και μάλιστα κάνουν την δουλειά αρκετά καλά. Όπως όλα δείχνουν όμως, ποιος θα μπορέσει να “αντισταθεί” στην ευκολία που προσφέρει η εφαρμογή Google Maps, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει δεύτερη εφαρμογή για να μάθει το κόστος των διοδίων; Δυστυχώς για τους Έλληνες developers, σχεδόν κανείς…

Το Google Maps λοιπόν μόλις πρόσφατα ξεκίνησε να δείχνει το κόστος των διοδίων και μέχρι στιγμής έχουν καταχωρηθεί περίπου 2.000 πιο κεντρικοί δρόμοι σε Αμερική, Ινδία, Ιαπωνία και Ινδονησία! Η ανάπτυξη της νέα υπηρεσίας συνεχίζεται και είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή, όταν καταχωρηθούν οι δρόμοι της Ελλάδας θα το δούμε και εμείς στη πράξη.

Για όσους από εσάς είστε κάτοικοι εξωτερικού και είστε από τους λίγους που η Google έχει ενεργοποιήσει την επιλογή θα το δείτε ενεργοποιημένο από μόνο του. Η ρύθμιση βρίσκεται: Settings > Navigations settings > See Toll Prices. Οι υπόλοιποι δεν θα βρείτε την συγκεκριμένη ρύθμιση πουθενά. Βρες εδώ όλα τα κινητά της Google.

Asus ZenFone 8 Android