Το Google I/O 2023 αναμένεται να περιλαμβάνει προδιαγραφές του Pixel 7a!

Ψάχνετε για το επόμενο μεγάλο πράγμα στα smartphones; Αν ναι, τότε το επερχόμενο Google Pixel 7a μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Οι φήμες στροβιλίζονται σχετικά με αυτή τη συσκευή από τότε που για πρώτη φορά ακούστηκε ότι θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση Google I/O 2023.

Google Pixel 7a: Το επόμενο πιο δυνατό TechValue;

Σχεδιαστικά, το Pixel 7a λέγεται ότι θα έχει σχεδιασμό και διαστάσεις παρόμοιες με τον προκάτοχό του, μαζί με ορισμένα χαρακτηριστικά του Pixel 7. Θα διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών full-HD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, διπλή ρύθμιση οπίσθιας κάμερας με αισθητήρα Sony IMX787 64 MP και υπερευρυγώνιο φακό 12 MP, καθώς και μια κεντρικά ευθυγραμμισμένη εγκοπή hole-punch για την μπροστινή κάμερα. Το smartphone της Google αναμένεται να διαθέτει λεπτότερες μονάδες κάμερας, αλλά παχύτερα πλαίσια από τον προκάτοχό του, κουμπιά ενεργοποίησης και έντασης ήχου που βρίσκονται στη δεξιά άκρη της συσκευής, γρίλια ηχείων και θύρα USB Type-C στο κάτω μέρος και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης 5W.

Google Pixel 6a
Pixel 6a

Κάτω από το καπό, το Pixel 7a αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με chipset Tensor G2, μνήμη RAM LPDDR5 και αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1. Θα έρθει επίσης με προεγκατεστημένο το Android 13, το οποίο πιθανότατα στη συνέχεια θα απολαύσει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις και 4 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας.

Το Google Pixel 7a φαίνεται ότι θα είναι μια εντυπωσιακή συσκευή που θα μπορούσε να φέρει επανάσταση στην αγορά των TechValue smartphones. Με τον κομψό σχεδιασμό, τις ισχυρές προδιαγραφές και το πιο πρόσφατο λογισμικό, θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν μια κορυφαία συσκευή σε ανταγωνιστική τιμή. Ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Google όταν το Pixel 7a παρουσιαστεί επίσημα.

Asus ZenFone 8 Android