Η Google πούλησε νέα δυνατότητα του Android 12 στη Samsung;

Το Android 12 και πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή Google Duo φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό που όμως μπορούν να “γευτούν” μόνο οι κάτοχοι των Galaxy S22. Πάρτε μία ανάσα και σκεφτείτε το λίγο καλύτερα! Η εφαρμογή Duo είναι της Google και ούτε καν τα νέα Pixel 6 δεν έχουν ακόμα αυτή τη νέα δυνατότητα, αλλά την έχουν τα Samsung της σειράς S22. Τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι σαν πούλησε η Google αποκλειστικότητα στη Samsung, μάλλον για λίγο καιρό, μέχρι να γίνει ευρέως διαθέσιμη.

google duo

Η νέα δυνατότητα αφορά την ταυτόχρονη παρακολούθηση video μεταξύ συνομιλητών στη εφαρμογή Google Duo. Μπορεί αυτή η είδηση να μην μας επηρεάζει ιδιαίτερα σαν χρήστες, αλλά προκαλεί ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Google. Αρχικά με το Android 12 και τα Pixel 6 που συνεχίζουν να παρουσιάζουν προβλήματα στο λειτουργικό τους σύστημα ακόμα και μετά από επίσημες αναβαθμίσεις λογισμικού και τώρα αυτό.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι τυχαίο, αλλά η Google μετά την ανακοίνωση της για αναγκαστικό εμβολιασμό όλου του προσωπικού, παρόλο που αποτελείται από νέους ανθρώπους, φαίνεται να έχει πάρει την κάτω βόλτα, για την ώρα.

Asus ZenFone 8 Android