Ο Google Chrome θα κατεβάζει αυτόματα ειδήσεις για ανάγνωση χωρίς ίντερνετ

Σε μια ευχάριστη προσθήκη προχώρησε η Google πριν λίγες μέρες κάνοντας ακόμα πιο άμεση και εύκολη τη πρόσβαση σε ειδήσεις και άρθρα. Πλέον, όταν μια Android συσκευή είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο WiFi, ο Google Chrome θα κατεβάζει αυτόματα άρθρα και ειδήσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη ώστε να μπορεί να τα διαβάσει ακόμα και χωρίς ίντερνετ.

google chrome offline

Επίσης η δυνατότητα για να κατεβάσει ο χρήστης άρθρα και σελίδες χειροκίνητα είναι ήδη διαθέσιμη πατώντας τις 3 τελείες πάνω δεξιά στην εφαρμογή του Google Chrome για Android και πατώντας το Download εικονίδιο (το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω). Στη συνέχεια πηγαίνοντας στα downloads (μέσω του Chrome πάντα) εμφανίζονται όλες οι σελίδες που έχεις κατεβάσει.

offline αποθήκευση σελίδων

Ήδη η νέα δυνατότητα του Google Chrome είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης σε δεκάδες χώρες και σιγά σιγά θα φτάσει σε όλες τις γωνίες του κόσμου. Αν αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη και δουλεύει τότε στα downloads του Chrome θα βρεις έτοιμες κατεβασμένες σελίδες που μπορείς να επισκεφτείς χωρίς ίντερνετ.

από

Asus ZenFone 8 Android