Το Ελληνικό παιχνίδι GO HEROES: Prometheus χρειάζεται την στήριξή σου

Το GO HEROES: Prometheus είναι ένα παιχνίδι δημιουργημένο από Έλληνες. Ο τίτλος έχει θέμα τον γνωστό Τιτάνα Προμηθέα και αναπτύσσεται από την Happyland Games.

GO HEROES Prometheus Greek Game

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης, το οποίο όμως συνδυάζει και στοιχεία παζλ, τα οποία θα σας θυμίσουν ένα παραδοσιακό adventure. Ο παίκτης, ως Προμηθέας έχει μία σημαντική και απαιτητική αποστολή, να κλέψει την φωτιά από τους Θεούς!

Αρκετά όμως με την περιγραφή, αφού μπορούμε όλοι να δοκιμάσουμε το GO HEROES: Prometheus μέσω της demo εκδοσής του. Αυτή διατίθεται, εννοείται δωρεάν, στο γνωστό ψηφιακό store itch.io, αλλά και μέσα από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.

Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά, καθώς στην Ελλάδα η στήριξη που υπάρχει από επίσημους φορείς σε τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ελάχιστες. Μπορεί το GO Heroes να έχει ήδη διακριθεί σε διάφορους Ελληνικούς αλλά και ξένους διαγωνισμούς ανάπτυξης παιχνιδιών ωστόσο η Happyland Games χρειάζεται την βοήθειά μας για να το κυκλοφορήσει. Γι’ αυτό επιλέχθηκε η πλατφόρμα του Kickstarter μέσω της οποίας μπορούμε να στηρίξουμε το GO HEROES: Prometheus για να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει ολοκληρωμένο.

Εμείς σας προκαλούμε να δοκιμάσετε το παιχνίδι και εφόσον σας αρέσει και έχετε την δυνατότητα, να προχωρήσετε σε μία στήριξη προς τους δημιουργούς του.

I can only show you the door...