Ghost Recon: Wildlands, σε free trial για PS4 και Xbox One

Τα Tom Clancy’s Ghost Recon είναι από τα πιo σκεπτόμενα παιχνίδια, με την τακτική να παίζει σημαντικό ρόλο. Βασισμένο στα βιβλία, στη σειρά έχουν υπάρξει πολλές προσθήκες όλα αυτά τα χρόνια. Η πιο πρόσφατη ήταν το 2012 με το Ghost Recon: Future Soldier. Tο σενάριο τοποθετούσε την ομάδα των Ghost στο έτος 2024 στην Ρωσία. Στα πλαίσια της E3 2016, η Ubisoft ανακοίνωσε το νέο τίτλο, Ghost Recon: Wildlands. Έρχεται με αρκετές νέες προσθήκες, όπως ο ανοιχτός του κόσμος. Στο επίκεντρο των επιχειρήσεων θα είναι η Βολιβία και το καρτέλ ναρκωτικών.

Ghost Recon: Wildlands

Ghost Recon: Wildlands, σε free trial για PS4 και Xbox One

11 Αυγούστου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Αρκετές εταιρίες πλέον μετά την κυκλοφορία ενός τίτλου δίνουν την ευκαιρία στους παίχτες να σχηματίσουν μια γνώμη πριν το αγοράσουν. Αλλά οι διάφορες κριτικές μπορεί να μπερδέψουν, ίσως και η τιμή, καθυστερούν την αγορά. Η Ubisoft δίνει την δυνατότητα μέσα από μια free trial δοκιμή να παίξουν το Ghost Recon: Wildlands στο PS4 και Xbox One.

Ghost Recon: Wildlands

Το νέο κεφάλαιο της σειράς είχε θετικό αντίτυπο, αποσπώντας καλά σχόλια. Το Ghost Recon: Wildlands προσφέρει στους παίχτες ένα κόσμο έτοιμο προς εξερεύνηση. Η διάρκεια του Demo είναι 5 ώρες. Ενώ με την ολοκλήρωση του αν προβείτε σε αγορά θα μπορείτε να συνεχίσετε με την πρόοδο του
παιχνιδιού. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αντίστοιχο και για τους κατόχους PC.

 Ghost Recon: Wildlands

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Ubisoft δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στο Ghost Recon: Wildlands προσφέροντας DLC και δωρεάν ενημερώσεις. Τώρα έχετε ένα καλό λόγο να δοκιμάσετε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το τίτλο της εταιρίας.


Ghost Recon: Wildlands, οι Skydivers αναλαμβάνουν δράση

12 Ιανουαρίου 2017 – Μάνος Μαριδάκης

Το ανανεωμένο Ghost Recon: Wildlands μας ταξιδεύει στην Βολιβία και μας φέρνει αντιμέτωπους με τα καρτέλ ναρκωτικών. Μέχρι τώρα η Ubisoft έχει δώσει κάποια trailers για το νέο τίτλο. Μέσα από αυτά, παρουσιάζεται ένα μέρος από το gameplay και τους μηχανισμούς. Επίσης έχουμε δει ποιες θα είναι οι τακτικές κατά την διάρκεια μιας αποστολής. Οι τακτικές αυτές θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε εις πέρας τις αποστολές. Αλλά επίσης και να εξολοθρεύσουμε τους στόχους που έχουμε αναλάβει.

Στο νέο gameplay trailer, βλέπουμε την ομάδα των Ghosts να βρίσκονται σε μια εχθρική βάση, σχεδιάζοντας την τακτική που θα ακολουθήσουν. Με τα όπλα πάντα έτοιμα για μάχη, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε εχθρό που έρχεται. Η ομάδα προσπαθεί να προσεγγίσει το ελικόπτερο. Μαζί με τον στόχο που έχουν υπό κράτηση, προσπαθούν να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούν από την περιοχή.

Η Ubisoft έκανε σαφές το εξής πράγμα. Για την ολοκλήρωση των αποστολών, δεν είναι απαραίτητο μόνο το κομμάτι της τακτικής. Στο Ghosts Recon: Wildlands, πέρα από τα όπλα, υπάρχει και άλλη μια βοήθεια. Ένα από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού είναι η υποστήριξη οχημάτων για την ολοκλήρωση των αποστολών. Αυτό το γνωρίζουν και οι παλαιότεροι παίχτες που είχαν ασχοληθεί με κάποιο τίτλο της σειράς.

Το νέο trailer έρχεται με τίτλο ‘Skydivers’. Ένα μέλος της ομάδας, επιχειρεί άλμα από το ελικόπτερο και προσγειώνεται πάνω σε ένα κτήριο. Ενώ αλλά δύο μέλη βοηθούν από το ελικόπτερο. Η αποστολή κρατά λίγο και ολοκληρώνεται με την επίτευξη του στόχου.

Ghost Recon: Wildlands

Η Ubisoft προσπαθεί μέσα από τα trailers να παρουσιάσει μια πλήρης εικόνα του Ghosts Recon: Wildlands. Τόσο στο gameplay και τις δυνατότητες που θα έχουμε στο τακτικό κομμάτι. Αλλά όσο και στα όπλα και τα οχήματα που θα έχουμε στην διάθεση μας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσίαση της Βολιβίας και των περιοχών που θα μπορούμε να περιπλανηθούμε.

Μην ξεχνάμε πως θα έχουμε να κάνουμε με ένα open-world τίτλο. Οι παίχτες θα μπορούν να ολοκληρώνουν τις αποστολές με πολλούς και διάφορους τρόπους. Το Ghost Recon: Wildlands θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου για PS4, Xbox One και PC.


Ghost Recon: Wildlands, πληροφορίες για το κόσμο του παιχνιδιού

13 Δεκεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Το Ghost Recon: Wildlands είναι το πρώτο franchise της σειράς που έρχεται με ανοιχτό κόσμο. Μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι στην χώρα της Βολιβίας, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει δώσει μεγάλο βάρος στο να αποδώσει όσο καλύτερα την χώρα της Νότια Αμερικής. Θα βρεθούμε μπροστά σε μεγάλες δασικές εκτάσεις, θα μπορούμε να κάνουμε αποστολές σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Όπως είναι φυσικό, θα έχουμε μια τεράστια έκταση για να εξερευνήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τις αποστολές μας.

Η Ubisoft έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τον νέο τίτλο, παρουσιάζοντας το χάρτη του παιχνιδιού και την επέκταση που θα έχει. Θα μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα πάνω στον χάρτη χωρίς περιορισμούς. Θα μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές μας όπως και όποτε θέλουμε, με την τακτική να είναι το κυριότερο κομμάτι που θα πρέπει να προσέχουμε.

Θα μπορούμε να παίξουμε είτε σόλο ή μαζί με τέσσερις ακόμα παίχτες σε co-op. Ρίχνοντας μια ματιά στον χάρτη του Wildlands, η περιπλάνησή στη χώρα της Βολιβίας θα μας μεταφέρει σε διαφορετικές τοποθεσίες και συγκεκριμένα σε 21 σημεία με το καθένα να είναι διαφορετικό από το άλλο. Ο κόσμος του Ghost Recon: Wildlands θα είναι πλούσιος. Θα ποικίλει από το πληθυσμό που θα συναντάμε, παρουσιάζοντάς και διαφορετικά οικοσυστήματα, με τον κόσμο του παιχνιδιού να εμπλουτίζεται με την παρουσία διάφορων ζώων και φυτών.

Μια ακόμα προσθήκη που θα συναντήσουμε στο νέο τίτλο θα είναι η ύπαρξη σπιτιών, με τους NPCs να ελέγχονται από την A.I. Όπως επισήμανε και ο Benoit Martinez, καλλιτεχνικός διευθυντής, θα έχουν την δική τους συμπεριφορά, την ημέρα και διαφορετική την νύχτα. Οπότε θα πρέπει να προσέχουμε το πότε θα επιλέξουμε τις αποστολές. Το Ghost Recon: Wildlands θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου το 2017 για PS4, Xbox One και PC. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε και στο trailer που ακολουθεί.

Ghost Recon: Wildlands